İtfaiye aracı kaza yaptı: 2 ölü, 1 yaralı

Gölbaşı Konya Yolu’nda meydana gelen kaza da Büyükşehir Belediyesi’ne ait orman aracı devrildi 2 itfaiyeci öldü, 1 itfaiyeci de ağır yaralandı.

 Gölbaşı Konya Yolu’nda meydana gelen kaza da Büyükşehir Belediyesi’ne ait 06 DS 3005 plakalı orman aracı devrildi 2 itfaiyeci öldü, 1 itfaiyeci de ağır yaralandı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN


Öğle saatlerinde Gölbaşı Konya Yolu 1. Km. de meydana gelen kazada  Bala'da ki ot yangınını söndürmeye giden itfaiye aracı devrildi.  Devrilen orman yangını söndürme aracının içerisinde bulunan 3 itfaiyeciden 2 si olay yerinde hayatını kaybederken, birisi önce Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne, daha sonra da Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

Edinilen bilgilere göre; Bala'da ki ot yangınını söndürmeye giden İtfaiye aracı seyir halindeyken bir aracın sıkıştırması üzerine direksiyon hakimiyetini kaybederek, karşı yola çıkarak devrildi.

Kaza sonrasında araç içerisinde bulunan Berkan Güneş (31) ve Ömer Arslan (28) olay yerinde hayatını kaybetti.  İtfaiye aracı sürücüsü Onur Buran (28) ise Gazi Hastanesi'ne kaldıralarak yoğun bakıma alındı. Buran'ın durumunun ciddi olduğu öğrenildi. 

İtaiye aracını sıkıştıran otomobilin olay yerinden kaçtığı söylenirken,  yan yatan araç Büyükşehir Belediyesi’ne ait vinçle yoldan kaldırıldı.  İtfaiyecilerin cansız yatan bedenlerini yerde gören meslektaşları da sinir krizleri geçirdi.

Emniyet ekipleri olayın ardından inceleme başlatırken, hayatını kaybedenlerin Gölbaşı İtfaiyesinde çalıştıkları öğrenildi. 
Kazanın duyulmasıyla birlikte kaza yerine olay yeri inceleme ekipleri geldi. Trafik kazası alanını güvenlik çemberine alan polis ekipleri, hayatını kaybeden itfaiyecilerin üzerini örttü. Örtünün kalkmaması için ise itfaiyecilerin ayakkabıları ile kaskları konuldu.



Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2013, 21:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER