Gözler Gölbaşı'na çevrildi

Gözler Gölbaşı'na çevrildi

Gözler Gölbaşı'na çevrildi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 2014 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde belediye başkan adayı olacak ilk ismi Mart ayında Aksaray'da açıklamış ve MHP'nin mevcut il başkanı olan Dr. Rıfkı Karabatak 'ı Belediye Başkan Adayı olacağını söyleyen Devlet Bahçeli, Aksaraylılardan destek istemişti.

ADAYINI AÇIKLADI

 MHP Genel Başkanı Bahçeli, Ankara'nın Polatlı ilçesinde de düzenlenen "Belediye Başkanı Aday Takdim Toplantısı"nda yaptığı konuşmada gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Bahçeli, partisinin 29 Mart 2014 seçimlerinde Polatlı Belediye Başkanı adayının Mürsel Yıldızkaya olduğunu açıkladı.

Buradaki mitingde partililere seslenen Bahçeli, "Partimizin belediye başkanı adayı olarak değerli dava arkadaşım Sayın Mürsel Yıldızkaya’yı Polatlı Belediye Başkanı adayı olarak ilan ediyor ve hepinizin desteğini bekliyorum." dedi.

24 Ocak 2013 günü Söğüt'ten başladıkları Mahalli İdareler seçim çalışmasının önemli noktalarından birisinde, Polatlı'da olduklarını belirten Bahçeli, "Söğüt kuruluşumuzun hatırası, Polatlı kurtuluşumuzun havzasıdır. Söğüt ilk yudumun anısı, Polatlı son yurdumuzun aynasıdır" diye konuştu.

GÖZLER GÖLBAŞI’NA ÇEVRİLDİ

Yerel seçim startını veren ve adayları yavaş yavaş açıklamaya başlayan Bahçeli’nin Gölbaşı adayını ne zaman açıklayacağı merakla bekleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Gölbaşı’nda yapılan açılışın ardından Gölbaşı Belediyesi’ne ziyarette bulunan Bahçeli, Odabaşı ve ekibinin projelerini incelemiş ve Odabaşı’nın hizmetlerinden memnun olduğunu söylemişti. Odabaşı’na tam not veren Bahçeli’nin Gölbaşı adayını ne resmen zaman açıklayacağı merak konusu.

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2013, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER