BAŞKANLAR ANNELER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

CHP ve MHP ilçe başkaları Anneler Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladılar

BAŞKANLAR ANNELER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

MHP Gölbaşı’ndan Anneler Günü mesajı

 

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Anneler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda Türk analarının kahraman vatansever evlatlarını yetiştirmedeki payı ve emeğinin paha biçilmez olduğunu söyledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, Anneler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda Türk analarının kahraman vatansever evlatlarını yetiştirmedeki payı ve emeğinin paha biçilmez olduğunu söyledi.

Annelerimizin hayatlarını çocuklarına bahşeden, karşılıksız sevgi ve eşsiş hoşgörünün temsilcilerdi olduğunu söyleyen MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, 12 Mayıs Anneler Günü mesajında şunları söyledi:

“ANNELERİMİZ, FEDAKÂRLIK ABİDESİ”

“Annelerimizin hatırlanması, onlara karşı görevlerimizin eksiksiz yerine getirilmesi, ellerinin öpülmesi elbette bir günle sınırlı olmamalıdır.

Annelerimizin hayatımızdaki yeri asla dolmaz ve vazgeçilmezdir.  Bunu davranış ve sözlerimizle ispat etmemiz de hem inançlarımızın gereğidir, hem de var oluşumuzun gerektirdiği büyük bir sorumluluktur.

Annelerimiz, fedakârlık abideleridir. Hayatları boyunca ailelerinin yaşaması ve çocuklarının var olabilmesi için didinmişlerdir. Analarımız bizim için en yüce kutsalımızdır. Bu vesileyle 12 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle tüm annelerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyorum.”,

 

Şimşek'ten Anneler günü açıklaması

CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek, yaklaşan Anneler günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Şimşek mesajında şu ifadelere yer verdi:

Karşılıksız yapılan fedakârlığın, en özverili sevgilerin, hiç tükenmeyen sabrın kaynağı değerli annelerimiz! Bu yıl da anneler gününüzü kutlamak için karşınızdayız. Yılın diğer tüm günlerinde bizler için gösterdiğiniz sonsuz sevgi ve sınırsız desteğe teşekkür etmek için 1 gün... Umarım sığdırabiliriz bu 1 güne, çocuklarının uğruna feda edilmiş hayatlarınıza ne kadar değer verdiğimizi... Sizi ne kadar çok sevip önemsediğimizi... İhtiyacımız olduğu her an hep yanımızda olduğunuz gibi, sizin bize ihtiyacınız olduğunda daima yanınızda olacağımızı... Kelimelerle anlatmak ne kadar zor . O destek, hayatından kalktığı an anlıyor insan ancak, gözünü açtığı günden beri hep ONA dayanarak yaşadığını.

Sevgili, değerli, yüce ANNELERİMİZ;

Bize tüm kazandırdıklarınız, öğrettikleriniz, hayatımıza kattıklarınız için... Yaşattıklarınız ve yaşatacaklarınız için sonsuz teşekkürler size.

Anneler Gününüz kutlu olsun!

CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek

 

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2013, 11:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER