AK KADINLARA ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ

AK Parti Gölbaşı İlçe Kadın Kolları Anneler Günü nedeniyle TeiaşSosyal Tesislerinde bir yemek düzenlerken, yemekten sonraki eğlence programı Hatay Reyhanlı’daki kanlı saldırı nedeniyle iptal edildi.

AK KADINLARA ANNELER GÜNÜ SÜRPRİZİ
AK Parti Gölbaşı İlçe Kadın Kolları Anneler Günü nedeniyle TeiaşSosyal Tesislerinde bir yemek düzenlerken, yemekten sonraki eğlence programı  Hatay Reyhanlı’daki kanlı saldırı nedeniyle iptal edildi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Özer yemek öncesi bir konuşma yaptı. Özer konuşmasına Hatay Reyhanlı’da yapılan saldırıyı kınayarak başladı ve saldırıda hayatını kaybedenlere rahmet diledi. Özer sözlerini şöyle sürdürdü: “Annenin çocuğu üzerindeki sevgisi, ilgisi, kanat gerişi, beşikten mezara kadar sürüp gider. Çocuk bir aylıkken de, bir yaşındayken de, on yaşındayken de, elli yaşındayken de annesinin gözünde hep çocuktur. Ona göre gözetilmeye, sevilmeye muhtaçtır. Anne sözcüğünün kulaklarınızdan hiç eksik olmamasını diler, herkesin anneler gününü içtenlikle kutlarım” dedi.

SALDIRIYI KINADI

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’da yemeğe katılan kadınların anneler gününü kutlarken ve Hatay Reyhanlı’da yapılan saldırıyı kınadı. Başkan Karaaslan Türkiye’nin uzun yıllardan beridir terörle mücadele ettiğini ifade ederek “Bizler Türk milleti olarak dik durmalıyız. Türk milleti bu tür saldırılara karşı boyun bükmeyecektir.” Dedi.

ANNELERE KIRMIZI KARANFİL

Yapılan konuşmaların ardından Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, kadınların anneler gününü kutladı ve bayanlara karanfil takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2013, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER