ERDOĞAN YILDIRIM'DAN BÜYÜK BAŞARI

ATO’DA YÖNETİM KURULU ÜYESİ SEÇİLDİ....

ERDOĞAN YILDIRIM'DAN BÜYÜK BAŞARI

Ankara Ticaret Odası’nda 4 Mayıs 2013 tarihinde yapılan seçimlerde 68 Meslek Komite Üyesi ve 188 Meclis Üyesi belirlenmiş ve Erdoğan YILDIRIM, Gayrimenkul Danışmanları grubundan  ATO Meslek Komite Üyesi olarak seçilmişti.

ATO Meclis Üyeleri daha sonra Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerini belirlemek için oy kullandı. 187 üyenin oy kullandığı seçimde oyların 108 ini alan Salih BEZCİ ATO Başkanlığına yeniden seçildi. Gölbaşılıların da yakından tanıdığı İş adamı ve Kai Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan YILDIRIM da oluşturulan yeni yönetimde yer aldı.

YILDIRIM TEŞEKKÜR ETTİ

 ATO Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Yıldırım; “Yaklaşık 150 bin üyenin bağlı bulunduğu Ankara Ticaret Odası’nda yeni dönemin hayırlı olmasını diliyor, Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerini kutluyorum. Katkılarından dolayı meslek grubumuzdan bizlere desteklerini esirgemeyen değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum. Daha öncede yaptığımız gibi yeni dönemde de Ankara'mız ve  Gölbaşımız için hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2013, 23:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER