CHP'den 19 Mayıs'ta Anıtkabir Ziyareti

CHP Gölbaşı ilçe teşkilatı 19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramı’nda Anıtkabire ziyaret ettiler.

CHP'den 19 Mayıs'ta Anıtkabir Ziyareti

 

  CHP Gölbaşı ilçe teşkilatı 19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramı’nda Anıtkabire ziyaret ettiler. Kalabalık bir gurup eşliğinde Atanın huzuruna çıkan Gölbaşı teşkilatı 19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramı’nı doyasıya yaşadılar. CHP Gölbaşı ilçe başkanı Ercan Şimşek yaptığı yazılı açıklamada 19 Mayıs Atatürk’ü anma gençlik ve spor bayramı’nı kutladı. Şimşek açıklamasında şöyle ifadeler kullandı;      

Özgürlük ve bağımsızlık mücadelemizin başladığı bugün "19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK ve SPOR BAYRAMI " nı kutluyoruz. Bir milletin iradesinin, kaderini değiştirdiği tarihtir bugün. Sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan " TÜRKİYE CUMHURİYETİ" nin temelinin atıldığı gün.
O gün olduğu gibi bugün de en vazgeçilmez güç kaynağımız millet iradesidir. Bu iradeyi güçlü tutacak ve sağlamlaştıracak olanlar ise, yakın gelecekte ülke yönetiminde söz sahibi olacak olan gençlerimizdir. "Genç" derken, sadece yaşca genç olanlardan bahsetmiyoruz. Fikir olarak gençleri, yenilikçi beyinleri kastediyoruz. Atatürk'ün o günlerde görüp anladığı gibi, Türk milletini ileriye götürecek ve köhnemiş fikirlere karşı gelecek olan işte bu gençler, genç fikirlerdir.

Umudumuz Gençlerimiz!
Bu önemli sorumluluğu, sevgi, saygı ve hoşgörü ortamı içerisinde, sınırsız zekanız,azminiz ve gencecik fikirlerinizle taşıyacağınıza inancımız sonsuzdur.
Bayramınız kutlu olsun!

 

  CHP GÖLBAŞI İLÇE BAŞKANI

              ERCAN ŞİMŞEK

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2013, 10:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER