Etimesgut Tamam!Gözler Gölbaşı'na Çevrildi...

Bahçeli önümüzdeki günlerde bir sürpriz yaparak Gölbaşı adayını açıklaycak mı?

Etimesgut Tamam!Gözler Gölbaşı'na Çevrildi...

Etimesgut Belediyesi Korkut Ata Kongre ve Kültür Merkezi’nin açılışını yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Etimesgut adayını açıkladı. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'in başarılı çalışmalarına vurgu yapan Bahçeli, "Değerlendirmemiz odur ki Enver Demirel Beyefendi ve Etimesgut Belediyesi Türkiye'nin en büyük hizmet sunan belediyeleri arasındadır. Hizmette süreklilik, başarıda devamlılık gerekir. 30 Mart için gönlümüzden geçen Enver Demirel'dir" dedi.  

HİZMETTE SÜREKLİLİK BAŞARIDA DEVAMLILIK

Bahçeli, Enver Demirel’in başarılı çalışmalarına vurgu yaparak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Enver Demirel, Etimesgut’ta önemli hizmetler sunan başkan olarak dikkat çekmiştir. Özellikle de bir aradan sonra 29 Mart 2009 tarihinde tekrar Etimesgut’un sevgisini kazanmış, kaldığı yerden devam etme arzusunda bulunmuş. Sonuç itibariyle sizlerin yüksek iradesiyle bu sorumluluğu üstlenmiştir. 4 yılı tamamlamakta olduğumuz bir süre içinde sayın Demirel, meclis üyeleri ve çalışanlarıyla yüksek azim ve kararlılıkla, neyi programlamışsa neyi Etimesgut’a faydalı görmüşse o hizmetleri tamamlamak uğruna gecesini gündüzüne katmışlardır. Bu güzel eser de bu hizmet süresinin bir parçasıdır. Zannediyorum bu halka tükenmez bir halka olarak devam edecektir. Etimesgut'un gelişmesi için her türlü gayreti tekrar ortaya koyacaklardır. Değerlendirmemiz odur ki Enver Demirel Beyefendi ve Etimesgut Belediyesi, Türkiye'nin en büyük hizmet sunan belediyeleri arasındadır. Hizmette süreklilik, başarıda devamlılık gerekir. 30 Mart için gönlümüzden geçen Enver Demirel'dir”.

DEMİREL’İN ADAYLIK YORUMU

Demirel’in adaylığı, binlerce kişi tarafından alkışlarla karşılandı. Başkan Demirel adaylığını, “Seçimlere önümüzde 1 yıla yakın bir süre var. Biz hizmetlerimize, açılışlarımıza devam edeceğiz. Önümüzde yine büyük açılışlarımız var. Aile Yaşam ve Eğitim Merkezimizi, Ziya Gökalp Tesislerimizi, emekli evimizi, kreş ve gündüz bakımevimizi hizmete sunacağız. İlçemiz, yeni katılan alanlarla birlikte iki kat büyüdü. Türkiye’nin en yoğun göç alan ve en hızlı büyüyen ilçemizin nüfusu 500 bine ulaştı, 10 yıl sonra 1 milyona ulaşacak. Dolayısı ile bugün için ve geleceğe yönelik birçok planımız, programımız, projemiz var. Yapacak çok işimiz var. Hizmetlerimizi başarı ile yürütebilmemiz için sayın genel başkanımızın, teşkilatımızın ve vatandaşlarımızın güvenine ve desteklerine her zaman ihtiyacımız var. Sayın Genel Başkanımızın teveccühü için çok teşekkür ediyorum” dedi.

GÖZLER GÖLBAŞI’NA ÇEVRİLDİ

Ankara’da en iyi iki MHP’li belediyeden biri olan Etimesgut Belediye Başkanlığı için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Adayını açıklayarak Enver Demirel ile devam dedi. Demirel’in Adaylığı’nın açıklanmasının ardından tüm gözler Gölbaşı’na çevrildi. Genel Başkan ve yardımcılarının yaptığı açıklamalarda bu güne kadar net olmamakla birlikte Odabaşı Aday gibi gözükse de kesin karar verilmemişti. Genel Başkan Devlet Bahçeliye yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre önümüzdeki günlerde bir sürpriz yaparak Gölbaşı adayının açıklanacağı bilgisi geldi. Bir başka kaynak ise Yakup Odabaşı’nın sıklıkla Genel merkezde kulisler yaptığıyla ilgili. Odabaşı ilçe teşkilatı ile bir takım sıkıntılar yaşandığı yönündeki iddialardan dolayı adaylık açıklamasının uzadığı gelen bilgiler arasında yer aldı.

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2013, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER