DUALARLA AÇILDI

Gölbaşı Belediye eski Başkanı A. Nasır Haşlak, İş Adamı Kasım coşkun ve Yakup Kurtoğlu’nun sahibi olduğu Şellale Düğün Salonu düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirildi.

DUALARLA AÇILDI

Gölbaşı Belediye eski Başkanı A. Nasır Haşlak, İş Adamı Kasım coşkun ve Yakup Kurtoğlu’nun sahibi olduğu Şellale Düğün Salonu düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirildi.

Açılış programı Haşlak’ın Kuran-ı Kerim okumasının ardından yaptığı konuşma ile başladı.

GAYEMİZ HİZMET
Belediye eski Başkanı Nasır Haşlak, eski milletvekillerinden Mehmet Özbek’in sahibi olduğu alanın boş olmasından doğan ihtiyaçla bu projeyi gerçekleştirdiklerini belirtirken, “Gayemiz hizmet etmektir. Bizleri cesaretlendirip destek veren Aykut Akalın’a teşekkür ederim. Gölbaşı’nda böyle güzel müesseselerin açılması ilgi ve alakayı artırıyor. Bizde vatandaşlarımıza hizmet etmenin gayesi içerisindeyiz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

ODABAŞI'NDAN AKALIN'A TEŞEKKÜR
Haşlak’ın konuşmasının ardından Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı söz alırken Odabaşı yapmış olduğu konuşmasında, “Gölbaşı büyük bir değişim içinde. Bu değişim Gölbaşı’nı daha iyi noktalara getirecektir. Eğitim ve turizm anlamında öncü bir ilçe. Marka kent olması için Gölbaşı Belediyesi olarak tüm yatırımcıları teşvik ediyoruz. Düğün ve balo sektöründe Aykut Akalın Gölbaşı’na öncülük etmiştir. Diğer yatırımcılarda onları takip ediyor. Artık Ankara’nın dar sokaklarında düğün yapılmayacak. Tüm yatırımcıları Gölbaşı’na bekliyoruz. Gölbaşı layık olduğu yere gelsin. Bu mekânda da emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Gölbaşı’na hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelesi siyasiler ve bürokratlar tarafından kesilirken, düğün salonunun katları da katılımcıların beğenisine sunuldu.

Muhteşem göl manzarası ve sanat müziği eşliğinde yemek yiyen davetliler, iyi dilek ve temennilerin ardından programdan ayrıldı.

Çok sayıda üst düzey bürokrat ve siyasilerin yanı sıra, Siyasi Parti Başkan ve Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşu Yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende, açılış kurdelesi de dualar eşliğinde kesildi.

 

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2013, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER