GÖKÇEK ÖĞRENCİSİNİ UNUTMADI

Nevin Gökçek Mogan Park'ta Anneler ile bir araya geldi.

GÖKÇEK ÖĞRENCİSİNİ UNUTMADI

 Anneler günü münasebeti  ile düzenlenen etkinlikte hem Gölbaşılı hem de Ankara'dan gelen anneler ile Mogan Park'ta bir araya gelen Nevin Gökçek, herkesle tek tek sohbet ederek isteklerini dinledi.

Annelerin Çanakkale'ye yapılmasını istedikleri gezi için ise gerekli planlamanın yapılacağı sözü veren Gökçek, öncelikle maddi durumu iyi olmayanların gideceğini söyledi.

Mogan Park'a daha önce birçok kez geldiğini de belirten Nevin Gökçek, ilk kez çay sohbeti yapacağını da katılımcı anneler ile paylaştı.

Sosyol Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı yetkililerininde katıldığı etkinlikte Gölbaşı Gençlik Derneği Başkanı Onur Altay ve Mogan Park Müdürü Atanur Altay ev sahipliği yaptı.

BAŞARILAR DİLEDİ
Nevin Gökçek anneler günü münasebeti ile Gölbaşı Mogan Park'ta düzenlenen programda Anneler günü'nü kutlayan öğrencisi Gazetemiz imtiyaz sahibi Ziya Özkan ile uzun uzun görüştü. Gökçek eski bir öğrencisi olan Özkan'a mesleğinde yaptığı çalışmalarından başarılarının devamı diledi. Gökçek; ayrıca yeni devraldığı gazetesi Gölbaşı Net haber'i de kutlayarak hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2013, 21:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER