Gölbaşı Belediyesi araç filosuna takviye

Gölbaşı Belediyesi, araç filosuna bir hasta nakil ambulansı ile cenaze aracı daha ekledi.

Gölbaşı Belediyesi araç filosuna takviye

Gölbaşı Belediyesi, araç filosuna iki yeni araç daha ekledi. Satın alınan bir adet hasta nakil ambulansı ile cenaze aracı düzenlenen törenle hizmete sokuldu. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, göreve geldikleri günden bu yana ihtiyaç duyulan araçları filoya kazandırdıklarını söyledi. Başkan Odabaşı, filoya yeni eklenen araçların hayırlı olmasını diledi.

“SAĞLIK HERŞEYDEN ÖNEMLİ”

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 2 aracın filoya kazandırılması dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, insan sağlığının her şeyden önemli olduğuna dikkati çekerek şunları söyledi:

“Hizmete giren hasta nakil ambulansı ile cenaze taşıma aracı Gölbaşı Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek. Hasta nakil ambulansı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın imdadına koşacağız. Cenaze taşıma aracı da yine hemşehrilerimize ihtiyaç halinde hizmet verecek.”

Başkan Odabaşı, Gölbaşı Belediyesi olarak göreve geldikleri günden bu yana ihtiyaç duyulan araçları filoya eklediklerini de belirterek “Makine parkımızdaki araç sayısı kadar yeni araçlar alarak Gölbaşı’mızın hizmetine sunduk” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2014, 18:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER