Gökçek'e asfalt teşekkürü

Andezit üreticilerini canından bezdiren çile sona erdi. Andezit fabrikalarına çamur ve tozdan geçilmeyen yol 4 kmlik yol Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı.

Gökçek'e asfalt teşekkürü
 Andezit üreticilerini canından bezdiren çile sona erdi. Andezit fabrikalarına çamur ve tozdan geçilmeyen yol 4 kmlik yol Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı.

Yıllarca Gölbaşı andezitçilerinin çilesi haline gelen Örencik ve Gerder arasında bulunan andezit taş işletmelerinin yolları, Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen işleri ekiplerince asfaltlandı. 4 km uzunluğundaki yol  Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından asfaltlanırken, andezit üreticilerinin yol çilesi de sona erdi.

YOL ÇİLESİ SONA ERDİ

Andezit Üreticileri Derneği Başkanı Bayram Dursun, andezitin Ankara ve Gölbaşı’nın bir değeri olduğuna ve andezitin Gölbaşı’nın tanıtımına büyük katkılar sağladığına dikkat çekerken “Yol sorunumuzu daha öncede Başkan Melih Gökçek’e iletmiştik. 2 yıl süren uğraşlar sonucu, andezit fabrikalarına giden yol Ankara Büyükşehir Belediyemiz tarafından asfaltlandı. Yol yapımında araç gereçleriyle yardımcı olan taşçılara, Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek’e ve ekibine andezit üreticileri adına teşekkür ederim” dedi.

 

KOOPERATİFLER VE KÖYLÜLERDE FAYDALANACAK

Yapılan yolun çevredeki konutlara da faydası olduğunu söyleyen Bayram Dursun “Yeni açılan asfaltlanan yolla birlikte, yakınımızdaki kooperatiflerin ve köylülerin de yol sorunu çözülmüş oldu.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2013, 10:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER