Eski sisteme yeni imajı

A.Nasır Haşlak döneminde Kent Bilgi sisteminin hayata geçirilmesine rağmen, Gölbaşı Belediyesi yaptığı basın açıklamasında sanki kendi yapmış gibi, Kent Bilgi Sistemine yeni geçildiği imajını vermeye çalıştı.

Eski sisteme yeni imajı

Gölbaşı Belediyesi yazılı bir basın açıklaması yaparak, Kent Bilgi Sistemine geçildiğini duyurdu. Gölbaşı Belediyesi Kent Bilgi Sistemine Geçiş Projesinin 15 Mart Perşembe Günü saat 11.00’da tanıtımını yapacak.
A.Nasır Haşlak döneminde Kent Bilgi sisteminin hayata geçirilmesine rağmen,  Gölbaşı Belediyesi yaptığı basın açıklamasında sanki kendi yapmış gibi, Kent Bilgi Sistemi'ne yeni geçildiği imajını vermeye çalıştı.

Gölbaşı Belediyesi’nin yaptığı yazılı açıklama şöyle:

“Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “Gelişen teknolojinin tüm imkânları ile çok daha iyi hizmet verebilmek için önemli bir projeye imza atıyoruz” dedi.
Gölbaşı, belediye tarihinde önemli bir aşama olan Kent Bilgi Sistemine geçiyor.  Bu nedenle proje tanıtımı için 15 Mart Perşembe günü saat 11.00’de Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde bir toplantı yapılacak.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Gelişen teknolojinin tüm imkanları ile Gölbaşı’na çok daha iyi hizmet verebilmek için önemli bir projeye imza atıyoruz” dedi.
VATANDAŞA KOLAYLIK
Proje dahilinde Gölbaşı’nda bulunan tüm binalara, taşınmazlara, sokaklara ve caddelere ait bilgilerin güncelleneceğini ifade eden Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, şunları söyledi:
“Hedefimiz bilgisayar ortamında sizlere en sağlıklı hizmeti verecek veri tabanını oluşturmaktır. Bu yıl tamamlanacak olan bu proje ile vatandaşlarımız Kent Bilgi Sistemi’ne dahil olarak her türlü beyan, imar ve ruhsat işlemlerini Belediyemizde, ya da bilgisayar başında kısa zamanda gerçekleştirebilecek. Belediyemiz böylece hayatı kolaylaştıracak hizmetleri hızla ve doğru belirleyip, harekete geçebilecek.”

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2012, 12:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER