Hekimlerimizin özverisi övgülere değer

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesaj yayımladı.

Hekimlerimizin özverisi övgülere değer
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, tıp çalışanlarının özveriyle görevlerini yerine getirdiklerini söyledi Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, tıp çalışanlarının özveriyle görevlerini yerine getirdiklerini söyledi.
Başkan Odabaşı, “Canımızı emanet ettiğimiz, sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren sağlıkçıların hayatımızdaki yeri çok önemlidir. Tıp dünyamızın ve hekimlerimizin gerçekleştirdikleri özverili çalışmalara her zaman minnet duyduk" dedi. “SAĞLIKLI HAYAT TEMEL HAK”
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yayınladığı mesajda şöyle dedi:
"Sosyal devlet anlayışının en önemli unsurlarından birisi, sağlık hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilmesidir. Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği temel bir hak. Kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır. Sağlık hizmetlerine yönelik yatırımları arttırarak, sağlık hizmetleri kalitesini yükseltmek, bütün vatandaşlarımızın eşit koşullarda hizmetlerden yararlanmalarını sağlamak temel hedeflerimizdendir. Gölbaşı Belediyesi, sağlık çalışanlarının da yaşadıkları sorunların çözümüne yönelik düzenleme ve iyileştirme çalışmalarında gerekli desteği her zaman vermeye hazırdır. Yüce Önder Atatürk'ün 'Beni Türk hekimlerine emanet ediniz' diyerek onurlandırdığı ve görevlerini her türlü şartta büyük özveri ile yerine getiren bütün tıp görevlilerinin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2012, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER