Duruay, farkını gösteriyor

30 Mart yerel seçimlerinin kaderini belirleyecek olan meclis üyesi listelerinin açıklanmasının arından birlik ve bütünlüğünü bozmayan AK Parti Gölbaşı’nda yeniden zafere kilitlendi.

Duruay, farkını gösteriyor
 30 Mart yerel seçimlerinin kaderini belirleyecek olan meclis üyesi listelerinin açıklanmasının arından birlik ve bütünlüğünü bozmayan AK Parti Gölbaşı’nda yeniden zafere kilitlendi. 30 Mart yerel seçimlerine küsmeden, kırılmadan, gönül koymadan gideceğinin sinyallerini AK Parti düzenlenen yemekle bir kez daha gösterdi.

BİR OLDULAR, BİRLİK OLDULAR

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay ve Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, meclis üyeliği için Ak Parti’den aday adayı olan partililer ile bir araya geldi.
Öğretmenler Evinde dün akşam düzenlenen yemekte meclis üyeliği için aday adayı olan Ak Partililerin nerede ise tamamının katıldığı gözlemlenirken geceden birlik ve beraberlik içerisinde Gölbaşı’nı Ak Belediye ile yeniden tanıştırmak için hep birlikte çalışacaklarına dair sözler verildi.


MENFAAT İÇİN DEĞİL, AK PARTİ VE GÖLBAŞI İÇİN VARIZ

Aday olamayan meclis üyelerinin ise yemekte verdikleri mesajlar ise yüzleri bir kez daha güldürdü. A.Adayları AK Parti’ye menfaatleri için değil, gerçekten gönül verdikleri için destek olduklarını dile getirerek, Gölbaşı’nda AK Parti’nin zafere ulaşacaklarına inançlarının tam olduğuna vurgu yaptılar.

ZAFER İÇİN EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE

Meclis üyesi adayı olamayan adayları akşam yemeğinde toplayan AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, yemekli toplantıda yaptığı konuşmasında birlik beraberlik mesajı
Ak Parti Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın bütünleyici ve herkesin fikrine değer verme özelliği gecede de ön plana çıktı ve Duruay, meclis üyeliği için adayı adayı olan dava arkadaşlarını tek tek dinledi.  Yapılan konuşmalarda ise birlik ve beraberlik mesajları verildi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2014, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER