Başkan Odabaşı, esnaf ziyaretinde

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı esnafını ziyaret edip, hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Başkan Odabaşı, esnaf ziyaretinde

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Daha önce de düzenlenen kahvaltılarda esnaf ile sık sık bir araya gelen Yakup Odabaşı, bu defa esnafı işyerlerinde ziyaret etti. Cuma namazının ardından Gölbaşı’ndaki işyerlerini gezmeye başlayan Odabaşı, esnaflarla buluşup sohbet etti. Gölbaşılı esnafları ziyaret eden Odabaşı, yaptığı ziyaretlerde esnafın istek ve önerilerini dinleyip, hayırlı işler dileklerinde bulundu.

“ESNAFIMIZ ÇOK ÖNEMLİ”

Odabaşı, Gölbaşı esnafına hayırlı işler dileklerinde bulunup şunları söyledi; “Belediye olarak Gölbaşımızın marka kent olmasını sağlayan esnafımızın hep yanında olduk. Elimizden geldiği kadar sıkıntılarını çözmeye çalıştık. Gölbaşı’nda esnaflık yapan bütün kardeşlerimizin, abilerimizin isteklerine yanıt vermek bizim görevimiz. Onlar Gölbaşı için çalıştıkça biz de onlara hizmet vereceğiz. Alın teri ile çalışan Gölbaşılı hemşehrilerime hayırlı işler diliyorum.”

Odabaşı’nın ziyaretlerinden memnun olduklarını belirten Gölbaşı esnafı da “Başkanımız gerek ziyaretleriyle gerekse de kahvaltı etkinlikleriyle bizi hiç yalnız bırakmıyor. İlgisi ve yanımızda olduğu için çok teşekkür ediyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Şubat 2014, 18:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER