Değerlendirmeler Yapacağım

Gölbaşılılar Birliği Derneği (Göl-Bir-Der) Başkanı Münür Ballı, yazılı bir basın açıklaması yaparak Çankaya Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı çalışmaları sonrasında yaşanan siyasi gelişmeler ve izleyeceği yol hakkında açıklamalarda bulundu.

Değerlendirmeler Yapacağım
 Milliyetçi Hareket Partisi’nden Gölbaşı Belediye Meclisi aday adaylığı başvurusunda bulunan Münir Ballı’nın kendisi olmadığı konusuna da açıklık getiren Ballı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi…

Değerli Gölbaşılılar;

Hepinizin malumu olduğu üzere 2009 yılından  beridir ilçemizde sosyal ve kültürel alanda faaliyet  gösteren Gölbaşılılar Birliği Derneği’nin başkanlığını yürütmekteyim. Geride bıraktığımız zaman diliminde gücümüz nispetinde kütüphane açtık eğitime destek olduk, kan bağışı kampanyaları düzenledik hastalarımızın yanında olduk, sünnet şöleni yaptık çocuklarımızı sevindirdik, konferanslar, paneller düzenledik gençlerimize ışık tuttuk, aşıklar şölenleri planladık kültürümüzü halkımızla bütünleştirdik, gün geldi kimsesizlerin kimsesi, Gölbaşımızın sesi olduk, olmaya da devam edeceğiz.

Kıymetli Gölbaşılılar; sözün özü sivil toplum kuruluşu olmanın gereğini yerine getirme gayreti içerisinde olan bizler hiçbir ayrım yapmadan Gölbaşı ve Gölbaşılılar için ne yapmamız gerekiyorsa yaptık, yapmaya da devam edeceğiz.

Ancak son günlerde sosyal medyada adı ve soyadı Münir Ballı olan ve dedemin amcasının torunu olan akrabamın Milliyetçi Hareket Partisinden meclis üyesi adaylığını paylaşması üzere şahsımla ilgili tebrik ve yorumların olduğu telefonların yoğunluğu nedeni ile açıklama yapma gereği duydum.

Bildiğiniz üzere Kasım ayında kamudaki görevimden istifa ederek kuruluşundan bu güne mensubu olmaktan onur duyduğum Ak Parti’den Çankaya Belediye Başkan Aday Adaylığına başvuruda bulundum ve seçim bölgemde üzerime düşen çalışmayı gerçekleştirdim. Genel Merkezimiz Barış Aydın kardeşimizle yerel seçimlere gitme kararı aldı. Şahsıma yakışan da teşkilatımızın kararına saygı duyarak adayımızın sonuna kadar arkasında durmaktı, ben de gereğini yapıyorum.

Şu aşamada Gölbaşında siyaset yapmam söz konusu değil, ancak Gölbaşılılar Birliği Derneği yönetim kurulu başkanı olmamın gereği önümüzdeki günlerde, ilçemizdeki gelişmelerle ve hizmetlerle ilgili tarafsız değerlendirmelerimizi siz değerli basın mensuplarımız aracılığıyla ve sivil toplum kuruluşu olarak yapacağımız çalışmalarımızda halkımızla paylaşacağız.

Bu vesile ile 2014 yılında gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerin memleketimize, milletimize ve İlçemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.

Münür BALLI

Gölbaşılılar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2014, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER