Cafer Uzuntaş dosyasını verdi

Gölbaşı’nın tecrübeli ve başarılı gazetecilerinden Süper Yeni Haber Gazetesi sahibi Cafer Uzuntaş, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Meclis Üyesi A.Adayı oldu.

Cafer Uzuntaş dosyasını verdi
Gölbaşı’nın tecrübeli ve başarılı gazetecilerinden Süper Yeni Haber Gazetesi sahibi Cafer Uzuntaş, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Meclis Üyesi A.Adaylığı dosyasını İlçe Başkanı Mahmut Aksoy’a teslim etti.

Gölbaşı’nın ticari, sosyal ve siyasal yaşamında önemli rol oynayan Uzuntaş’ın, yerel basın faaliyetleri ile de ilçenin gelişmesinde ki katkıları tartışılmaz. Cafer Uzuntaş’ın, Gölbaşı Belediye meclis üyesi adaylığıyla aktif siyasete girmesi, başta meslektaşları olmak üzere bir çok kesim tarafından da olumlu karşılandı.

“MECLİS ÜYELERİ GÖLBAŞI İÇİN ÇALIŞMALI”

Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvuru dosyasını MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy’a teslim eden Uzuntaş düşüncelerine önem verdiği bir çok isimle istişare yaptıktan sonra siyasete girmeye karar verdiğine dikkat çekerken : “Yıllarca gazeteci olarak Gölbaşı’nın sorunlarına çözüm bulabilmek ve gelişimine katkı sağlamak için çalıştık. Bu süre zarfında kazandığımız deneyimleri siyasi alanda da sunalım ve halkımızın sorunlarını belediye meclisine taşıyarak çözümler üretelim istedik. Her siyasi parti listesinde Gölbaşı için çalışacak isimlerin olması bizleri ziyadesiyle memnun eder. Biz, tecrübelerimizle ve vizyonumuzla Gölbaşı’na katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bu düşünceler ışığında partilerimizin belediye meclis üye listelerini titizlikle yapmalarını ve gerçekten faydalı olabilecek isimlere yer vermelerini bekliyoruz. Çünkü gelişen Gölbaşı artık bunu hak ediyor” dedi.

“KATKILARI TARTIŞILMAZ”

Gölbaşı Gazeteciler Dernek Başkan Yardımcısı Cafer Uzuntaş’ın, Gölbaşı Belediye Meclis Üyeliği’ne aday olmasını değerlendiren Gölbaşı Gazeteciler Dernek Başkanı Adnan Tan, Gölbaşı Gazeteciler Derneği olarak seçime giren her partiye eşit mesafede olduklarının altını çizerek, “ Gölbaşı Gazeteciler Derneği olarak, içimizden birinin medeni cesaret göstererek meclis üyesi aday adayı olması bizleri sevindirdi. Cafer Bey’in gazeteci olarak Gölbaşı’na verdiği katkılar tartışılmaz. Çıktığı yolda kendisine başarılar dileriz “dedi.

Cafer Uzuntaş kimdir?

20 yıldır YENİ HABER gazetesi ile yerel basında Gölbaşı’na büyük katkı sağlayan Cafer Uzuntaş, bir çok sosyal projelerde ve Sivil Toplum derneklerinde kurucu üyesi olarak görev aldı.  Başbakanlık İnsan Hakları Komisyonu’nda bir dönem görev yaptıktan sonra, Gölbaşı Belediyesi Basın Danışmanı olarak 3 yıl görevde bulunan Cafer Uzuntaş, Gölbaşı Gazeteciler Derneğinin kurucusu ve Başkan Yardımcısı görevini halen sürdürmektedir.

Trabzon’lu olan Cafer Uzuntaş 1963 Gölbaşı - Selametli Mahallesi doğumlu olup evli ve iki çocuk babasıdır.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2014, 13:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER