1.5 ton hamsi 1 saate tüketildi

enlik havasında geçen ve renkli görüntülere sahne olan ;Samsunlular Derneği Gölbaşı Şubesi'nin açılışında 1.5 ton hamsi 1 saatte tüketildi.

 Samsunlular Derneği Gölbaşı Şubesi düzenlenen programla kapılarını Gölbaşılılara açtı. Açılışta yaklaşık 1.5 ton hamsinin mangallarda kızartılarak ikram edildiği açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, program bir çok siyasiyi de bir araya getirdi.

Şenlik havasında geçen ve renkli görüntülere sahne olan açılışta 1.5 ton hamsi 1 saatte tüketildi.

Samsunlular Derneği Gölbaşı Şubesi’nin açılışına Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek, SP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Bilal Apaydın, İlçe Başkanları, Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi A. Adayları, STK Başkanları ve temsilcileri, Samsunlular Derneği Gölbaşı Şube Başkanı İbrahim Kartal tören ve çok sayıda Samsunlu katıldı.

HAMSİYE DOYDUK…

Programa katılan davetlilere davul ve zurna eşliğinde hamsi ziyafeti verilirken, açılışta konuşma yapan  Samsunlular Derneği Gölbaşı Şube Başkanı İbrahim Kartal, “Bu tür etkinlikler birlik ve beraberlik açısından çok önemli. Bu etkinliği düzenleyen dernek yönetimine teşekkür ediyorum. Açılışımız ve hamsi şölenimiz Şöleniniz hayırlı olsun” diyerek Samsunlulara ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

KÜLTÜRLERİNİ YAŞATTILAR

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ise açılış öncesinde yapmış olduğu konuşmasında Gölbaşı’nda yaşayan Samsunluların ve kültürlerine verdikleri değerin öneminden bahsederken, Samsunlular Derneği Gölbaşı Şubesi’nin hayırlı olmasını diledi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek ve SP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Bilal Apaydın’da gerçekleştirdikleri konuşmalarında, Samsunlular Derneği Gölbaşı Şubesi’nin hayırlı olmasını dileyerek, Samsunlulara kültür ve geleneklerini yaşatma adına böyle bir organizasyon düzenledikleri için teşekkür ettiler. 


Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2014, 00:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER