Başkan Odabaşı, belediye çalışanları ile kahvaltıda buluştu

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, belediye çalışanları ile Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir kahvaltıda buluştu.

Başkan Odabaşı, belediye çalışanları ile kahvaltıda buluştu
 Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, belediye çalışanları ile Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir kahvaltıda buluştu. Başkan Odabaşı, kahaltıda yaptığı konuşmada Gölbaşı’nın geniş bir aile olduğunu vurguladı.

 

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli personeller ile kahvaltıda bir araya geldi. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltıda bir konuşma yapan Başkan Odabaşı, çalışmalarından dolayı personele teşekkür etti.

“BİZ BİR AİLEYİZ”

Gölbaşı’nın birlik ve beraberlik sayesinde geliştiğini belirten Başkan Odabaşı şunları söyledi:

“Gölbaşı’mız geniş bir aile. Biz hem Gölbaşı’nda yaşayanlar hem de Gölbaşı’na hizmet edenler olarak memurlarımızdan işçilerimize, şeflerimizden müdürlerimize, başkan yardımcılarından başkanına kadar bu geniş ailenin fertleriyiz. Gölbaşı için ne yaptıysak beraber yaptık. Yapılan her hizmette sizlerin emeği oldukça fazla. Gölbaşılı tüm hemşehrilerim adına size teşekkür ediyorum.”.

“AZ ZAMANDA ÇOK İŞLER BAŞARDIK”

Başkan Odabaşı, kahvaltıda Gölbaşı için yapılacak olan yeni projelerle ilgili açıklamalar yaparak “Personelimizin çalışkanlığı sayesinde Gölbaşı kısa sürede gelişti. İlçemizin o yıkık dökük halinden sıyrılıp, modern bir şehir olmasının altında sizin alın teriniz var. Gece gündüz demeden Gölbaşı için emek verdiniz. Hep birlikte az zamanda çok işler başardık. Şimdi daha çok çalışma, birbirimize daha yakın olma zamanı. Omuz omuza hizmetlerimizi vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2014, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER