Duruay: Yüzümüze maske takmadık

Gölbaşı’nda Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Özcan Demir’in seçim bürosunun açılış töreni, aday tanıtım şovuna dönüştü.

Duruay: Yüzümüze maske takmadık

Gölbaşı’nda Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Özcan Demir’in seçim bürosunun açılış töreni, aday tanıtım şovuna dönüştü. 

Cumhuriyet Caddesi üzerinde açılan seçim bürosunun açılışına gelen AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay Gölbaşı halkına tanıtıldı. 

SON SÖZÜ GÖLBAŞILI SÖYLEYECEK

Seçim stratejisinin bu Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan seçim bürosundan belirleneceğini dile getiren AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, ‘Gölbaşı halkı  30 Mart’ta sandıkta son sözlerini söyleyecektir. Söyleyeceği sözde Gölbaşı’nda sonucu belirleyecektir. Tüm Gölbaşı halkının taleplerini dinlemeye ve değerlendirmeye devam ediyoruz. Hedef 2023. Gölbaşı hazır. Ankara hazır. Türkiye hazır. Buradaki bu tablo bunu gösteriyor. Bizler istikrarın sürmesi için göreve hazırız. Biz yüzlerimize maske takmadık. Doğal halimizle karşınızdayız.Biz sizin içinizden geldik. Sorunlarınızı da, bu sorunların çözüm yollarınızı da biliyoruz.”dedi. 

GÖLBAŞILI YENİDEN AK BELEDİYECİLİKLE TANIŞACAK

Gölbaşı halkını artık yeniden AK Belediyecilikle buluşturma zamanı geliyor. Sizler AK Belediyecilikle tanıştığınızda bir ekibimiz olacak. Bu ekip yaşlılara ve ihtiyaç sahibi bütün ailelerimizin evine gidecek, varsa musluğunu tamir edecek, çöpünü atacak. 

YILLARDAN BERİDİR TURİZM KENTİ DİYORUZ AMA…

Projelerini de anlatan Duruay, "Bakın yıllardan beri 'turizm kenti' diyoruz. Gölbaşı Belediyesi ne yaptı bu zamana kadar? Biz Gölbaşı’nı gerçekten de turizm kenti yapmaya çalışıyoruz. Esnafımızın da kazanmasını istiyoruz.” diye konuştu.

 KAPI KAPI EV EV DOLAŞACAĞIZ

Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Özcan Demir ise yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

Belediyenin bizde olmaması, lokomotif görevi yapamaması nedeniyle kaybedilmiş yıllar var. Gölbaşı’nın artık kayba tahammülü yok. AK kadrolar olarak kapı kapı, ev ev dolaşacağız hep beraber el ele, kol kola birlik ve beraberlik içerisinde 30 Mart’ta seçimde zaferle çıkacağız. Ak Parti belediyecilik anlayışında esnafımıza, üreticimize, vatandaşımıza, garibanımıza, hanım kardeşlerimize destek vardır. Nerede bir mazlum varsa AK Parti oradadır

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2014, 13:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER