Bilgi ve Tecrübesi ile MHP'den aday oldu...

Gölbaşı’nın sevilen simalarından ve yıllardır Gölbşı’nda esnaflık yapan genç ve dinamik isimlerden biri olan Erhan Öztürk MHP’nden meclis üyeliği için başvuruda bulundu.


 Gölbaşı’nın sevilen simalarından ve yıllardır Gölbşı’nda esnaflık yapan genç ve dinamik isimlerden biri olan Erhan Öztürk MHP’nden meclis üyeliği için başvuruda bulundu. Yerel seçim atmosferinin hız kazandığı şu günlerde Gölbaşı’na hizmet etmek için kolları sıvayan genç isimlerden biri de Erhan Öztürk oldu.

ÇORBADA TUZUMUZ OLSUN

Kendisine destek veren arkadaşları ile  MHP İlçe Teşkilatı’na gelerek üyelik başvurusunda bulunan Öztürk dosyasını İlçe Başkanı Mahmut Aksoy’a teslim etti. Gölbaşı’nda esnafların sorunlarına çözüm getirebilmek ve Gölbaşı’na hizmet edebilmek amacıyla elini taşın altına koyan Öztürk, Gölbaşı belediye meclisinin genç ve dinamik isimlere ihtiyacı olduğuna vurgu yaparak bu yolda ‘Ben de varım’ dedi. Öztürk MHP ile siyasette görev almak istediğini belirterek, ‘bu konuda bizi seven arkadaşlarımızda sağ olsunlar bizlere destek oldular. Sayan Başkanım ve teşkilatımızda destek olursa bu çorbada tuzumuz olsun isteriz” şeklinde konuştu.

BİLGİ VE TECRÜBESİNİ BİLİYORUM

İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ise Öztürk’e ‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundu ve genç beyinlerin siyasete hız kazandıracağını ifade ederek Öztürk’e başarılar diledi. Aksoy, Öztürk’ün yıllardır teşkilatta görev yaptığını da belirterek, “Partimize katkıları ortadır. Gölbaşı Belediye Meclisinde hizmet etmek için meclis üyeliği aday başvurusunda bulunmuştur. İnşallah oralarda görürüz. Bilgisini, tecrübesini bildiğim bir arkadaşımız. Allah yolunu açık etsin. Bizler için sevindirici bir olay. Kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi. 


Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2014, 14:07
SIRADAKİ HABER