CHP'de Delege seçimleri tamamlandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölbaşı İlçe Teşkilatı kongre takvimi gereğince mahalle delegeleri seçimleri yapıldı.

CHP'de Delege seçimleri tamamlandı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölbaşı İlçe Teşkilatı kongre takvimi gereğince mahalle delegeleri seçimleri yapıldı.

Gölbaşı CHP İlçe Teşkilatı'nda yapılan delege seçimlerinde merkeze kayıtlı bin 200  üyeden bini oy kullandı. Yapılan seçimlerde İlçe Başkanı Ercan Şimşek’in ve Meclis Üyesi Yusuf Aksakal’ın hazırladığı liste üyelerden tam not alarak,170 delege kongrede oy kullanma hakkına sahip odu.
Yapılan seçimlerin ardından açıklama yapan İlçe Başkanı Ercan Şimşek, delege seçimlerinin gölbaşı’na CHP İlçe Teşkilatı’na hayırlı olması temennisinde bulunarak, 
“29.1.2012 pazar günü ilçe merkezimizde muhtarlık  bölgesi temsilcileri(delege) seçimlerimizi gerçekleştirdik. Yüzde seksen gibi yüksek bir katılımla üyelerimiz Gölbaşı’nda CHP’nin enerjisini dinamizmini ortaya koymuşlardır. Merkezde 2 listenin yarıştığı her iki liste temsilcilerinin seçimi başından sonuna kadar rahatça izlediği son derece demokratik medeni ve şeffaf bir seçim olmuştur. Günün sonunda tüm guruplar kucaklaşarak ve birbirini tebrik ederek CHP'de olgunluğun centilmenliğin ve birliğin bundan sonrada devam edeceğini kanıtlamışlardır. Yani  seçim ayrışmanın değil bütünleşmenin aracı olmuştur. CHP bugün tek vücuttur. Belirlenen  temsilcilerle Gölbaşı’nda hedefine daha hızlı adımlarla yürüyecektir. Yönetimdeki arkadaşlarıma ve partimizin bu demokrasi sınavını başarıyla geçmesinde oy vererek katkı sağlayan tüm üyelerimize teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2012, 15:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER