MİNİK PARMAKLARDAN RENGARENK RESİMLER

Büyükşehir Belediyesi’nin aile yaşam merkezleri çeşit çeşit etkinlikle üyelerinin hayatına renk katıyor.

MİNİK PARMAKLARDAN RENGARENK RESİMLER
Büyükşehir Belediyesi’nin aile yaşam merkezleri çeşit çeşit etkinlikle üyelerinin hayatına renk katıyor. Çocuklara ayrı bir önem verilen merkezlerde, gezilerden yarışmalara, tiyatrodan yüzmeye kadar pek çok aktivite ile yarıyıl tatili daha da zevkli hale getiriliyor.
Çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, bilgisayar ve televizyona mahkum etmemek için ilgi çekici etkinliklere imza atan merkezlerdeki uzman kadrolar, eğlencede de sınır tanımıyor.
Etimesgut’ta 18 Mart 2009’da hizmete açılan ve kısa sürede bölge halkının buluşma adresi haline gelen Planet Aile Yaşam Merkezi, tatile giren üyelerin güzel vakit geçirmesi için tüm olanaklarını seferber ediyor. 
Merkez eğitmenlerinin bu yarıyıl tatili için hazırladığı pek çok etkinlik arasında büyük bir keyifle hayata geçirilen “Resim Şenliği” renkli görüntülere sahne oldu.
Resim yapmanın tek yolunun fırça kullanmak olmadığını gösteren Planet Aile Yaşam Merkezi üyeleri, farklı bir yol deneyip duygularını parmak uçlarından resme döktüler.
Çocuk Kulübü üyelerinin katıldığı, her biri diğerinden güzel resimleri çocuklar fırça yerine ellerini kullanarak yaptılar. Kimi çocuk rengarenk çiçeklerle tuvallere sanatını yansıtırken kimisi de kendi yaşamlarını anlatan sıcacık evlerle resmini tamamladı. 
Bütün çocukların iddialı olduğu aktivite sonunda en güzel 3 resim seçilerek Planet Aile Yaşam Merkezi idarecisi tarafından hediyelerle ödüllendirildi.
 

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2012, 12:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER