Bu İsmi Gökçek mi destekliyor...

Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adaylığı için hazırlanan broşürde “Gölbaşı’nın doğma, büyüme Ankaralı yerli bir başkan hak etmektedir” vurgusu dikkat çekti.

Bu İsmi Gökçek mi destekliyor...
 Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla hareketlenen siyaset arenasında Ak Parti, Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkan aday adayları arka arkaya sahaya inmeye başladı.


Saha çalışmalarına çıkan aday adayları siyaset arenasında yapacaklarını, yapılanları bir bir anlatmaya başladı. Ancak 2009 da yaşanılan bir hadise tam da bitti derken birileri tarafından yine konuşulmaya başlandı. Siyasilerin uğrak mekanı haline gelen Atatürk sahil parkında dağıtılan bir broşür dikkat çekti.

Gölbaşı Belediye Başkan Aday Adaylığı için hazırlanan broşürde “Gölbaşı’nın doğma, büyüme Ankaralı yerli bir başkan hak etmektedir” vurgusu dikkat çekti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı BEKİR YAĞCI kendini tanıtan bir broşür dağıttırdı.


Dağıtılan binlerce broşürde şu ifadelere yer verildi;

“Ankara Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı. Sayın Başbakanımızın da çok önem verdiği 2020 Dünya Olimpiyatları’na ev sahipliği yapmaya aday Türkiye’nin bir nevi provası olarak görülen Haziran 2013 tarihinde Mersin’de düzenlenen Akdeniz Olimpiyatları’nda 2 Altın madalya ve 2 Gümüş madalya alarak Türkiye tarihinde ilk defa bu başarıya ulaşan Türkiye Badminton Federasyonu Asbaşkanı.


Gölbaşı artık Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde 20 Yıllık kazanmış olduğu tecrübesini çok sevgili hemşerileri Gölbaşı’na aktarmaya hazır devlet yönetiminde uzun süre görev almış yüksek bilgi sahibi ve donanıma sahip doğma, büyüme Ankaralı yerli bir başkan hak etmektedir. Gölbaşı her şeyin en iyisine layık” şeklinde yer aldı.

MEVCUT BAŞKAN UZAYLI MI?

Uzun yıllar devlette çalışan ve dağıttırdığı broşürde Gölbaşı’nda “doğma, büyüme Ankaralı yerli” bir başkan hak ettiğini vurgulayan Bekir Yağcı, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı’nın nereli olduğundan haberi olmasa gerek ki böyle bir istekte bulunmuş. Bazı kesimler tarafından yaptığı yorum ile eleştiri toplayan Yağcıya muhalefett kanatlarında tepkisi oldu. Ankara Büyükşehir Belediyesini 20 yıldır yöneten Melih Gökçek'in de Ankaralı olmadığı hatırlatılırken ozaman Gökçek'te kendi memleketinde Belediye Başkanlığı yapsın şeklinde yorumlar yapıldı.

ADAY BELLİ GİBİ

Kendisinin kömişini köyü doğumlu olduğunu belirten Yağcı Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde yürüttüğü görevi münasebeti ile bir çok kesimde acaba Bekir Yağcı Ankara Büyükşehir belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından desteklenen bir isim mi sorusunu akıllara getirdi.  Dağıtılan broşürü okuyan bazı vatandaşlar Yağcı, Gökçek’inde desteğini alarak çıktıysa Ak Parti’nin Adayı belli gibi yorumunu yaptılar.

 

Gölbaşılı olduğunu iddia ettiği Bekir Yağcı’yı kamuoyunda da tanıyıp bilen olmazken, tamda seçim zamanı çıkıp yerli- yabancı politikası izlemesi birçok kesim tarafından seçim yatırımı, kendini tanıtma politikası gibi yorumlarla daha şimdiden eleştiri aldı.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2013, 14:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
erol akbaş
erol akbaş - 11 yıl Önce

sıyasete şu kırli işlerinizi alet etmeyınız yerliymiş yabanciymiş nedır bu mınafiklik yer halkin öyle bıderdi yokki
zavalli ucuz siyasetcilerin işi

Serhan GİRAYHAN
Serhan GİRAYHAN - 11 yıl Önce

çok değerli www.golbasinethaber.com yazınızda gölbaşında bekir yağcıyı kimse tanımıyor diyorsunuz ama

http://secimanketi.tv/ankara-golbasi_mrk_ilce-belediye-baskan-aday-adaylari-2014



linkini tıklarsanız gölbaşı belediye başkan aday adayları orada yarışıyor ve her birinin aldığı oylar mevcut bekir yağcı bey açık ara aday adaylarının içerisinde birinci olduğunu göreceksiniz.

gölbaşı bekir yağcıyı tanımıyor diyorsunuz ama tanıyor.

GÖLBAŞILI
GÖLBAŞILI - 11 yıl Önce

mevcut başkan tabi ki de uzaylı değil ama ak partili değil. ak partinin içerisinde en güçlü aday bekir yağcı'dır. gölbaşı geçen seçimlerde oylarını mhp ye verdi ve 1500 gibi çok az bir farkla gölbaşı belediye başkanlığını ak parti kaybetti bu sefer ak parti yerli bir aday çıkararak melih başkanın ve partinin de istediği bir isim olan bekir yağcı ile beraber ak parti gölbaşı belediye başkanlığını kazanacaktır inşallah.
az bir zaman değil tamı tamına 20 yıl ankara büyükşehir belediyesin insan kaynakları ve eğitim dairesi başkanı hiç kimse kusura bakmasın ama bekir yağcı'dan daha iyi gölbaşı belediye başkanlığı yapacak hiç kimse yok.
gölbaşı ikinci bir a.nasır haşlak vakası daha kaldıramaz, istemiyoruz.
gölbaşı belediye başkanı olacak kişinin hem yerli hem eğitim düzeyi yüksek hem de belediyecilik tecrübesi olması lazım.
belediye başkanlığı vebalini herkez kaldıramaz yönetimi, personelleri, işleyişi çok iyi bilmesi lazım. bu isim de ak parti'nin aday göstereceği bekir yağcı'dır.

adem soysal
adem soysal - 11 yıl Önce

allah gölbaşına en iyi hizmet edecek kişiyi en kısa zamanda nasip etsin inş.

bir bilen
bir bilen - 11 yıl Önce

bekir yağcı kardeş hani sen ankaralıyım yerli aday
gerekli diyorsun hemde kömüşönülüyüm diyorsun kömüşönü
konya kuluya bağlı bu bir ikincisi ankarada oturduğun semte neden aday olamıyorsunda neden gölbaşı üç gölbaşının öz çocukları dururken neden sen siz gölbaşılıları enayi yerinemi koyuyorsunuz
yoksa bunların hepsini biliyorda makam mevki yüksetmek için bir nevi pozizyonmu sen gölbaşının
sorunlarını ne bilecen mesela sen gölbaşılıyım diyorsunya sana iki soru bir gölbaşı muhtarlık olduğunda ilk muhtarın adı ve soyadı nedir iki
gölbaşı jandarma karakolunun bahçe duvarının hemen
bitişiğinde kesme taştan yapılan bir ceşme vardı o
çeşmenin adı neydi bunları bilirsen gerçekten gölbaşılısın ama bilemezsen sen gölbaşılı olamazsın
ha birde ilk nahiye müdürünün isminide rica edelim
bütün belediye başkanlığı için aday adayı olacakların dikkatine konuşmalarına çok dikkat etsinler çünkü gölbaşının tarihinin ve belediyenin
bir bileni var aman dikkat edin açık vermemeye çalışın ..

akpli bir arkadaş
akpli bir arkadaş - 11 yıl Önce

arkadaşlar bu böyle giderse sizlerin bu kavgası sen olacan ben olacam bu secim yakup başkana hayırlı olsun ben bile ona atacam bir akpli olarak sizn kavganızı dinlemeye hic vaktim yok tşk

Murat
Murat - 11 yıl Önce

sayın başbakanımız etnik,bölgesel ve dinsel milliyetçiliğe karşıyız derken gölbaşının a-k-p lileri hala ilkel bir zihniyetle yerli-yabancı ayırımına devam ediyorlar.bu yerliyiz diyen a-k-p lilerin mhp lilerden farkı ne? türkiyede olduğu gibi gölbaşındada akpartinin en büyük düşmanı a-k-p lilerdir. bu kafa ile seçim hayal olur.akparti a-k-p lilerin tezgahlarına gelmeye devam ediyor.ey genel merkez ve osman başkan, seçim göz göre göre gidiyor.allah bizleri akpartinin hizmetlerinden mahrum bırakmasın derken a-k-p lilerin ihanetlerinden de hem ülkemizi hem ilçemizi korusun.

haymanalı ferhat
haymanalı ferhat - 11 yıl Önce

gölbası kendine gelecek yandaşcılıktan kurtulacak ben haymanalı olarak sonuna kadar bekir bey diyorum hayırlı ugurlu olsun ilçemize

SIRADAKİ HABER