“Ramazan paylaştıkça güzeldir”

Ramazan ayı dolayısıyla maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar için hazırlanan 5 bin gıda paketinin dağıtımına başladı.

“Ramazan paylaştıkça güzeldir”

Gölbaşı Belediyesi Paylaşım Noktası, Ramazan ayı dolayısıyla maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar için hazırlanan 5 bin gıda paketinin dağıtımına başladı.

Gölbaşı Belediyesi bünyesinde hizmet veren Paylaşım Noktası’nın maddi durumu iyi olmayan vatandaşlara dağıtacağı yardım paketlerinin içerisinde 12 kalem gıda ürünü bulunuyor.

Gölbaşı Belediyesi Paylaşım Noktası’nda ayrıca Ramazan ayı boyunca maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar başvuruda bulunarak gıda yardımından ve kıyafet yardımından faydalanabiliyorlar. Paylaşım Noktası, bayramda da maddi durumu iyi olmayan çocuklara bayramlık yardımında bulunarak çocukların bayrama mutlu girmelerini sağlıyor.

“RAMAZAN PAŞLAŞMA AYI”
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Ramazan ayının paylaşma ayı olduğunu belirterek dağıtılan yardımlarla ilgili olarak şunları söyledi:

“Bu mübarek ay paylaştıkça güzelleşir. Ramazan ayında biz de belediyemizin imkanları ölçüsünde maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımıza Paylaşım Noktası üzerinden gıda ve kıyafet yardımlarında bulunuyoruz. Bu yıl 5 bin vatandaşımıza içerisinde 12 adet gıda ürünün bulunduğu yardım paketlerinin dağıtımına başladık. Ayrıca Ramazan bayramında maddi durumu iyi olmayan çocuklarımızı Paylaşım Noktasından ücretsiz olarak giydirerek onları bayrama mutlu girmelerini sağlayacağız”

Gölbaşı Belediyesi Basın Bürosu

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2013, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER