Toki'de sokak iftarı ilgi gördü

Gölbaşı Belediyesi’nin Park Eymir TOKİ Konutları’ndaki sokak iftarı doldu taştı.

Toki'de sokak iftarı ilgi gördü
 Gölbaşı Belediyesi’nin Park Eymir TOKİ Konutları’ndaki sokak iftarı doldu taştı. Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, iftara ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür ederek ““Ramazanın birlik, beraberlik ve huzur ayı olduğunun en güzel örneği işte bu güzel tablodur” dedi.

Gölbaşı Belediyesi’nin Park Eymir TOKİ Konutlarında düzenlediği sokak iftarında binlerce Gölbaşılı buluştu. Büyük ilgi gören iftar yemeğinde konuşan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, iftar buluşmasına ilgi gösteren herkese teşekkür etti. Başkan Odabaşı, “Ramazanın birlik, beraberlik ve huzur ayı olduğunun en güzel örneği işte bu güzel tablodur” dedi.

İftar öncesi Başkan Yakup Odabaşı, beraberinde eşi Seher Odabaşı ile birlikte tek tek masaları dolaşarak vatandaşlarla selamlaştı ve Ramazanlarını kutladı.

“HEPİMİZ GÖLBAŞILIYIZ”

TOKİ Konutları’nda oturanların her birinin başka şehirlerden geldiğini ve bugün Gölbaşı ailesinin birer ferdi olduğunu ifade eden Başkan Odabaşı, “Bundan sonra ‘ben şuralıyım, buralıyım’ demek yok. Hepiniz Gölbaşılı’sınız. Artık hepiniz Gölbaşı’nın ev sahibisiniz” diye konuştu.

BİRLİKTE MARKA KENTE...

Gölbaşı Belediyesi’nin bölgeye hizmet ederken bir aile olmanın sorumluluğuyla hareket ettiğine dikkat çeken Odabaşı, daha sonra şunları söyledi:

“Sizden gelen ne talep varsa, hepsini yerine yetkilerimiz ölçüsünde yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu şekilde de sizlerin yaşamını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Bundan sonra da çalışmalarımız hep bu yönde olacak. Geleceğin marka kentini hep birlikte kuracağız.”

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2013, 13:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER