Bey Balta, sorunları dinledi, tek tek not etti

AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan A.Adayı Murat Bey Balta ekibi ile birlikte sanayi esnafını ziyaret etti

Bey Balta, sorunları dinledi, tek tek not etti
 AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan A.adayı  Murat Bey Balta çalışkan ve başarılı kimliği ile Gölbaşı’nda her kesimin yakından tanıdığı biri olarak 2014 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayıyım diyerek çıktığı seçim çalışmaları kapsamında, ekibi ile birlikte Sanayi esnafını ziyaret  etti.



GÖLBAŞI İÇİN HAZIRIZ

Ziyareti sırasında  Sanayi esnafı tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde güler yüz ile karşılanan Bey Balta  sanayi esnafının yoğun ilgisi ve desteği ile karşılaştı.  Esnafın sorunlarını dinleyip, çalışmaları ile ilgili bilgi alan Balta, ‘’ Bugün Gölbaşı sanayisi, şehir ekonomisinin en önemli dişlilerindendir. Sanayi esnafının sorunlarını yakından takip ediyorum. Allah kısmet eder de Gölbaşı Belediye  Başkanı olursam Gölbaşı Sanayi Sitesi Avrupa standartlarına ulaşmış, modern, kimlikli, kısaca Gölbaşı’na yakışır hale gelecektir. Biz Gölbaşı için hazırız’’ dedi.

Esnaflarla bir süre sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Murat Bey Balta’ya sanayi esnafı başarılar dileyerek hayırlı olması temennisinde bulundular.

TÜRK BAYRAĞI ROZETİ HEDİYE ETTİ

Sanayiye iş yaptırmaya gelen vatandaşlarla da sohbet Bey Balta, vatandaşların görüş ve taleplerini de dikkatle dinledi. Bazı vatandaşların sorunlarını daha detaylı dinlemek için ise cep telefon numarasını bir kâğıda yazıp veren Murat Bey Balta ziyareti sırasında Sanayi esnafına Türk Bayrağı rozeti hediye etti. 

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2013, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER