Siyasilerden 10 Kasım mesajı

Gölbaşılı siyasiler cumhuriyetimizin kurucusu M.Kemal Atatürk’ü ölümünün 75. yıldönümünde yazılı birer mesaj yayınlayarak andılar.

Siyasilerden 10 Kasım mesajı
 Gölbaşılı siyasiler cumhuriyetimizin kurucusu M.Kemal Atatürk’ü ölümünün 75. yıldönümünde yazılı birer mesaj yayınlayarak andılar. Atatürk’ü saygı, minnet ve özlemle andıklarını ifade eden siyasiler şu mesajlara yer verdiler;

YAKUP ODABAŞI (GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKANI)

 Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Türk milletine sevgi ve sadakati ile dikkat çeken Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e çok şeyler borçlu olduğumuzu söylerken şu ifadelere yer verdi;

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önemini, değerini ve büyüklüğünü; karşısına çıkan güçlüklerle mücadele ederken gösterdiği irade, cesaret, kararlılık ve enerjide görmek mümkündür. İçinden çıktığı aziz Türk milletini geliştirmek, güçlendirmek ve kudretli bir aşamaya taşımak adına her gayret ve çabayı sergileyen O büyük insan hepimiz için önder ve örnektir. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, aziz milletimizin gönlünde fikir ve eserleriyle her zaman var olacaktır. Aramızdan ayrılışının 75. yıldönümünde şükran ve minnetle anıyor, Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhu şad, mekânı cennet olsun.”

OSMAN KARAASLAN (AK PARTİ İLÇE BAŞKANI)

Ölümünün 75. yıldönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'le birlikte Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, Cumhuriyet'imizin kuruluşunda emeği geçen, vatanı uğruna canlarını feda etmiş şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, şükran, minnetle ve saygıyla anıyoruz.

MAHMUT AKSOY (MHP İLÇE BAŞKANI)

Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin ilke ve devrimleri, çağdaş uygarlık yolunda yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Böyle bir lidere sahip olmanın ayrıcalığı ve onuru hiçbir şeyle kıyaslanamayacak kadar büyüktür. O'nu anlamak, O'nun düşüncelerini, ilke ve devrimlerini yaşatmak bizlerin en büyük görevidir. Bu bağlılığın ve inancın gelecek nesillere aktarılması ise en önemli amacımız olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün yıl dönümünde bir kez daha özlem, rahmet ve minnetle anıyoruz

ERCAN ŞİMŞEK (CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI)

Mustafa Kemalin de dediği gibi “Onu görmek demek, mutlaka yüzünü görmek demek değildir; Onun fikirlerini, Onun duygularını anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu yeterlidir.” “ Vatanını en çok seven,  vatanı için çalışandır.”düşüncesiyle hareket ettiğimiz an, 10 Kasımların anlam ve önemi daha bir başka olacaktır. Mustafa Kemal’in izinde daha çağdaş, daha mutlu bir Türkiye umuduyla…

FATİH DURUAY (AK PARTİ GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI)

Gerçekleştirdiği devrimlerle, Türkiye'nin bugünlerine sağlam ve emin adımlarla ulaşmasını sağlayan,  ebediyete intikal etmiş olan, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümün 75. yılında saygı ve minnetle anıyorum. 

MURAT BEY BALTA (AK PARTİ GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI)

Büyük şahsiyetler yas tutularak değil, fikirleriyle, eserleriyle, fedakâr gayretleriyle anılırlar. Bizler de millet olarak, vefatının 75'incü yılında Atatürk'ü, İstiklal Savaşımızın başkumandanı, bağımsızlığımızın sembolü ve Cumhuriyetimizin kurucusu olarak övgüyle anıyoruz.

RAMAZAN ŞİMŞEK (AK PARTİ GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI)

Bugün bizler Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine, ideallerine sımsıkı bağlı kalarak, Cumhuriyetimizin temel değerlerini koruyarak, kazanımlarını arttırarak, ülkemizi hak ettiği çağdaş seviyelere taşıyarak yolumuza devam ediyoruz. İnanıyorum ki, gelecek nesillerimiz de Cumhuriyetimizi ilelebet payidar kılmak için aynı azim ve kararlılıkla mücadele vereceklerdir. Bu inançla, vefatının yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun şahsında dava ve silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını bir kez daha şükranla ve rahmetle anıyorum.

ORHAN SARITAŞ (AK PARTİ GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI)

Cumhuriyetimizin kurucusu, Mustafa Kemal Atatürk’ün attığı temeller ve belirlediği ilkeler doğrultusunda karşılaşmış olduğumuz her soruna O’nun öngörüsünü rehber edinerek ülkemizi aydınlık geleceğe taşımak en önemli sorumluluğumuzdur. Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve şükranla anıyorum.

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2013, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER