Belediye işçisi maaşlarını tam alamadı!

Gölbaşı Belediyesi’nde çalışan işçiler bayram öncesi maaşlarının sadece 15 bin TL’sini alabildi.

Belediye işçisi maaşlarını tam alamadı!

Gölbaşı Belediyesi’nde çalışan işçiler bayram öncesi maaşlarının sadece 15 bin TL’sini alabildi. Gölbaşı’nda yerel seçimlerin gerçekleşmesinin ardından işçiler hak ettikleri maaşların sadece 15 bin TL’sini alabildi.

Gölbaşı’nda gerçekleşen yerel seçimler sonucu CHP’nin adayı Yakup Odabaşı ipi göğüsleyen isim olmuş ve Gölbaşı Belediye Başkanı olarak seçilmişti. Seçimden önce Ramazan Şimşek belediye personeli ile iftarda bir araya gelmiş ve maaşlara ekstra zam sözü vermişti.

Personel seçim bitince mali tablo nedeniyle bırakın ekstra zammı maaşlarının sadece 15 bin TL’sini hesaplarında görebildi.

MALİ DURUMA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Başkan Odabaşı, devir teslim töreni esnasında kalabalığa hitap ederken, ‘Aldığımız duyumlara göre belediyenin içi boşaltılmış.” Diyerek Gölbaşı Belediyesi’nin mali durumuna dikkat çekmişti.

HESAPLARDA NAKİT PARA KALMADI İDDİASI

Seçimlerin hemen ardından, Odabaşı işçi maaşlarını da önünde buldu. Gölbaşı Belediyesi’nin hesaplarında işçi maaşlarını karşılayabilecek kadar nakit para olmadığı iddia edildi.

MAAŞ SORUNUNA KISA VADELİ ÇÖZÜM

Göreve gelir gelmez vahim bir mali tablo ile karşı karşıya kalan Başkan Odabaşı’nın işçilerin bayrama beş parasız girmemesi için , en azından kısa vadede çözüm bulduğu ve maaşların 15 bin TL’lik kısmının belediye işçilerin hesaplarına yatırıldığı öğrenildi.

Can Deniz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER