Bayburtlular yok sayılmamıştır

MHP meclis üyesi Mehmet Atak, CHP meclis üyesi Erdal Kaymak'ı aldığı ihaleler doğrultusunda nankörlükle itham ederek, bir açıklama da bulundu.

Bayburtlular yok sayılmamıştır
 MHP meclis üyesi Mehmet Atak, CHP meclis üyesi Erdal Kaymak'ı aldığı ihaleler doğrultusunda nankörlükle itham ederek,  bir açıklama da bulundu. Atak yaptığı açıklamada; 
“Erdal Kaymak nankörlük yapıyor”

“Belediye Meclis Üyesi Mehmet Atak, Yakup Odabaşı yönetimindeki Gölbaşı Belediyesi’nin Bayburtluları yok saydığını iddia eden CHP Belediye Meclis üyesi adayı Erdal Kaymak’a cevap verdi. Atak, siyasete girince Erdal Kaymak’ın aldığı ihaleleri çok çabuk unuttuğunu bildirdi.
Belediye Meclis Üyesi Mehmet Atak, CHP Belediye Meclis üyesi adayı ve İnşaat Müteahhidi Erdal Kaymak’ın Gölbaşı Belediyesi’ne yönelik asılsız iddialarına cevap verdi. 2009’da AKP’li yerel yönetimden görevi devraldıktan sonra herkes tarafından takdir edilen “şeffaf bir belediyecilik” örneği gösterdiklerini ifade eden Mehmet Atak, “Belediye Başkanımız sayın Yakup Odabaşı, geleceğin Gölbaşı’nı kurarken her şeyden önce adil ve dürüst bir yönetim göstermiştir” dedi.Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Mehmet Atak, Erdal Kaymak’ın iddialarına ilişkin olarak yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

“AÇIKLAMA NANKÖRLÜKTEN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL”

“Sayın Yakup Odabaşı dönemi, belediyecilikte Gölbaşı’na hizmette dürüst, adil bir yönetim anlayışına açılan kapı olmuştur. Herkese eşit mesafede hizmette çığır açarken açıklamalardan anlaşılıyor ki sayın Erdal Kaymak, takdir gören hizmetlerimizi çirkin siyasete alet etmeye kalkışmıştır.Şimdiye kadar Gölbaşı Belediyesi yönetiminden çok çektiği yolunda trajikomik açıklamalarla sözde siyaset yaptığını sanan sayın Erdal Kaymak’ın iddiaları en yumuşak tarifi ile kıymet bilmemezliktir. Bu iftiralarla dolu açıklama Gölbaşı kamuoyunu aldatmaya yönelik ifadelerden başka birşey değildir. 2009’dan bugüne sayın Yakup Odabaşı yönetiminde Gölbaşı Belediyesi dürüstlüğün, adaletin ve katılımcı belediyeciliğin önderliğini yapmıştır.Kamuoyu şunu bilmelidir ki; sayın Erdal Kaymak, Gölbaşı Belediyesi’nden dönemimizde aldığı ihaleleri çok çabuk unutmuş görünüyor.

Erdal Kaymak, Bahçeli Parkı’nı kimin döneminde almıştır? 
Erdal Kaymak, Bahçeli Düğün Salonu ihalesini hangi dönemde almıştır.
 
Erdal Kaymak, Yaşlılar Evi inşaatını hangi dönemde yapmıştır.
Yine Erdal Kaymak’a soruyorum; Karaoğlan ve Oğulbel mahallelerimize yaptığımız kültür merkezlerinin müteahhidi sen değil misin?
 
Tüm bu gerçekler karşısında hala ‘çok çektim’ diyebiliyorsan yaptığınız nankörlükten başka bir şey değildir. Sayın Kaymak, Gölbaşı’na hizmetten başka bir şeyi düşünmeyen Yakup Odabaşı’na ve Gölbaşı Belediyesi’ne iftiradan vazgeçmeli ve hemen özür dilemelidir.
 Saygıdeğer Gölbaşı kamuoyuna duyurulur.”

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 14:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER