Başkan Yılmaz'dan Kadınlar Günü mesajı!

Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Lütfü Yılmaz ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ nedeniyle spor kulübünde çalışan kadınların gününü kutladı. Başkan Yılmaz, kulüpte çalışan kadınlara vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkür etti ve günlerini tebrik etti.

Başkan Yılmaz'dan Kadınlar Günü mesajı!
 

Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Lütfü Yılmaz "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" nedeniyle yaptığı açıklamada “Susturulan, şiddete uğrayan kadınların değil; eğitilmiş, fırsat verilip söz hakkı tanınmış kadınların yetiştirdiği nesiller dünyanın güzelleşmesine öncülük edecektir.” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

Atatürk'ün çağdaşlaşma felsefesinin temel direği olan kadınlarımız, ülkemizin modernleşmesi yönünden belirleyici bir unsur olmuştur Tarihimizde her zaferde, her başarı öyküsünde kadınların emeği, izi ve alın teri var. Sevgi ve cesaretle dünyayı değiştiren, yaşamın gerçek kahramanlarına, kadınlara çok şey borçluyuz. 

Hayata dair her anda, yaşamın tüm alanlarında, kadınlar ve erkekler olarak yan yana, kol kola, omuz omuzayız.

Annelik gibi kutsal bir görevin yanı sıra iş yaşamında da önemli görevler üstlenen kadınlarımız, aile ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlamaktadır. Kulübümüz bünyesinde de birbirinden değerli kadın sporcularımız ve çalışanlarımız Gölbaşımızı ileriye taşımak için emek vermektedir. 

Bu duygu ve düşünceyle başkentli kadınlarımız başta olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.

Kulübümüz bünyesinde görev yapan kadın sporcu ve çalışanlarımıza sağlık, mutluluk ve üstlendikleri tüm görevlerde başarılar diliyorum. 


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2020, 16:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER