Okullar ve Kamu kuruluşları korona virüs tehdidine karşı dezenfekte ediliyor

Gölbaşı Belediyesi kovid-19'a (Korana) virüsüne karşı ilçedeki tüm okul ve kamu kuruluşlarında dezenfekte çalışmalarına başladı. Gölbaşı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri kamu kuruluşlarında okul ile kreşlerin bahçe ve girişten başlayarak, sınıflar, koridorlar, merdivenler, tuvaletler özel solüsyonlar ile dezenfekte ediyor.

Okullar ve Kamu kuruluşları korona virüs tehdidine karşı dezenfekte ediliyor

 Gölbaşı Belediyesi kovid-19'a (Korana) virüsüne karşı ilçedeki tüm okul ve kamu kuruluşlarında dezenfekte çalışmalarına başladı. Gölbaşı Belediyesi ekipleri kamu kuruluşları ve okullarda  bahçe girişlerinden başlayarak, sınıflar, koridorlar, merdivenler, tuvaletler özel solüsyonlarla temizliyor. 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yaptığı açıklamada; ‘ Tüm Dünyayı tehdit eden Korana virüsüne karşı tüm dünya tahakkuka geçti. Bizde Gölbaşı Belediyesi olarak önlemlerimizi aldık.  Gölbaşı Belediyesi olarak kamu kurum ve kuruluşlarında korana virüsüne karşı dezenfekte mücadelemizi veriyoruz. Kamuda çalışan vatandaşlarımızın ve özellikle de okullarda eğitim gören çocuklarımızın sağlığı bizim için önemli. Bu virüse karşı Gölbaşı Belediyesi olarak korana virüsü ile ilgili hijyen çalışmamızı başlatmış bulunmaktayız.

 Görüntü İçeriği

  • Temizlik Personeli Dezenfekte Çalışması
  • Temizlik Çalışmasından Genel ve Detay görüntüler
  • Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’in açıklaması

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2020, 11:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER