ANKARALILAR PARKLARA AKIN ETTİ

lık geçen kışın ardından erken gelen yaz, özellikle hafta sonları Ankaralıları parklarla buluşturuyor.

ANKARALILAR PARKLARA AKIN ETTİ
 Ilık geçen kışın ardından erken gelen yaz, özellikle hafta sonları Ankaralıları parklarla buluşturuyor. Büyükşehir Belediyesi’ne ait rekreasyon alanları ve parklara akın eden Ankaralılar, hafta sonlarında yoğun geçen günlerin yorgunluğunu atmaya çalışıyorlar.

Eryaman’da bulunan Göksu Park Rekreasyon Alanı da Ankaralıların kamelya keyfi yaşamak için geldikleri parklardan biri oldu. Göksu Park’a sadece Eryaman bölgesinde oturanlar değil Başkent’in dört bir tarafından dinlenmek için gelen Ankaralılar, piknik alanlarında yer bulabilmek için sabah erken saatlerde parklara akın ettiler.

            YABANCILARDAN BÜYÜK İLGİ

Her semtten, her yaştan Ankaralının büyük ilgi gösterdiği Göksu Park’ta vatandaşlar piknik alanlarında mangal yakarak, semaverde çay demleyerek, oyunlar oynayarak stres attılar ve yorgunluklarını giderdiler. Aralarında yeni evlenecek çiftlerin de bulunduğu kimi Ankaralılar da doğal fotoğraf stüdyosu haline gelen Göksu Park’ta bol bol fotoğraf çektirdiler.

Göksu Park’ta kamelyalarda yer bulamayan Ankaralılar ise ağaç gölgesi buldukları çimlere kendilerini atıp, pikniklerini orada yaptılar. Anne ve babalar mangal keyfi için hazırlık yaparken minikler de Göksu Park içinde bulunan oyuncaklarda doyasıya eğlendiler.

 

NE DEDİLER:

Ömer Yıldırım: Sabah 09.00’da geldik, rahat yer bulduk ama saat 10.00 gibi her yer doldu.

Gülsen Karakuş: Biz kalabalık bir aile olduğumuz için kamelya dışına oturmak zorunda kaldık. Kamelyaya sığmıyoruz.

Jon Coo: Ankara’da oturan Koreliler olarak toplandık, Çankaya’dan, Batıkent’ten geldik, fakat çok zor yer bulduk. Ama çok memnun kaldık, burayı çok sevdik.

Aydın Erol: Biraz geç geldik ve geldiğimizde kamelyalar doluydu yer bulamadık, bu nedenle çimlere oturduk, Ankara’ya yeni geldim, Göksu Park’ı çok beğendim.

Paşa Temiz: Sabah erken saat 06.00’da geldik, 07.45’e kadar kapıların açılmasını bekledik, o nedenle kolay yer bulabildik çok mutluyuz.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2013, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER