216 çifte toplu nikah töreni

Gölbaşı’nda 14 Şubat Sevgililer Günü kutlamaları kapsamında Akalın düğün salonun ,düğün salonunda evlenen 200 çifte temsili düğün yaptı.

216 çifte toplu nikah töreni
 Gölbaşı’nda 14 Şubat Sevgililer Günü kutlamaları kapsamında Akalın düğün salonun ,düğün salonunda evlenen 200 çifte temsili düğün yaptı. Gelin ve damatların bu büyük mutluluğuna Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’da ortak oldu.

200 ÇİFTİN NİKAHINI KILDI

200 çiftin tekrardan nikahını kıyan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay “Öncelikle düğün salonu sahibi Aykut beye teşekkür ediyorum. Benim içinde çok değişik bir duygu oldu. Herhalde hiçbir belediye başkanına böyle 200 kişilik bir nikah kıymak nasip olmadı şimdiye kadar. İnşallah bir ömür boyu birbirinize olan sevginiz, saygınız hiç bitmesin” dedi.

NİCE 80 SENELERE

Düğün salonun 80 yılını kutladıklarını belirten Akalın  düğün salonu sahibi Aykut akalın ise  “Yüzlerce gelip ve damat hep beraber eğleniyorlar. Burada evlendiklerimiz çiftelerimiz tekrar gelin ve damatlıklarını giyerek geldiler. Burada hep beraber neşeli bir akşam geçiriyoruz. İnşallah bu senelerce devam eder” ifadelerini kullandı.

 Organizasyonuna katılan gelin ve damatlarda böyle bir organizasyon için düğün salonunu sahibi Aykut Akalın’a teşekkür ederek güzel bir 14 Şubat Sevgililer Günü geçirdiklerini ifade ettiler.

Etkinlik toplu nikah törenin ardından son buldu.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2016, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER