10 yıllık iktidarın adı sessiz devrim oldu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin son 10,5 yılda yaşadığı değişim ve dönüşümü 'Sessiz devrim' olarak değerlendirdi.

10 yıllık iktidarın adı sessiz devrim oldu
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin son 10,5 yılda yaşadığı değişim ve dönüşümü 'Sessiz devrim' olarak değerlendirdi.

'SESSİZ DEVRİM YAPTIK'

Yeni Şafak'tan Fazlı Şahan'ın haberine göre, Hükümet, AK Parti iktirarında yaşanan değişim ve dönüşümün envanterini çıkardı. Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı 'Sessiz Devrim' kitabıhazırladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kitabın önsözünde kalkınmahamlelerine paralel olarak terörle mücadele, demokratikleşme ve hukukalanlarında 'Sesiz devrim' yaptıklarını söyledi.

255 SAYFALIK KİTAPTA İCRAATLER SIRALANDI

Ezber bozan bir yaklaşımı esas aldıklarını söyleyen Başbakan Erdoğan, 'Yeni bir güvenlik paradigması geliştirdik. Ne güvenlikten ne de demokrasiden veözgürlüklerden taviz verdik' ifadesini kullandı. Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay ise, bu adımların, devlet ile toplum arasındaki mesafeyi kısaltan adımların olduğunu kaydetti. Türkiye'nin Demokratik Değişim ve Dönüşüm Envanteri 2002-2012 kitabı yayınlandı. AK Parti'nin attığı adımların tek tek sıralandığı 255 sayfalık kitap, AK Parti MKYK'da kurul üyelerine ve milletvekillerine gönderildi.

En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2013, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER