MHP İl Başkanından Gölbaşı teşkilatına ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, Gölbaşı İlçe Teşkilatına Ankara İl Kongresi sonrasında teşekkür ziyaretinde bulunurken eski başkan Yakup Odabaşı ve MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan Alparslan Türkeş Parkı'ndaki Kültür merkezinin

MHP İl Başkanından Gölbaşı teşkilatına ziyaret
 Milliyetçi Hareket Partisi Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, Gölbaşı İlçe Teşkilatına Ankara İl Kongresi sonrasında teşekkür ziyaretinde bulunurken eski başkan Yakup Odabaşı ve MHP İlçe Başkanı Ersin Pehlivan Alparslan Türkeş Parkı'ndaki Kültür merkezinin düğün salonu olarak kiraya verilmesini eleştirip durumu il başkanına aktardılar.

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, "Nefsine yenilenlere, nefesi kesilenlere, yorulanlara, teşkilatımızı ve davamızı şahsi menfaatleri uğruna kullanmak isteyenlere asla müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Baştuğ, partisinin Gölbaşı İlçe Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinden sonra partilerini ele geçirmek adına bazı kişilerin faaliyette bulunduklarını ancak bunu gerçekleştiremediklerini söyledi.

Partiyi küçültmek ve bölmek adına faaliyette bulunanlar olduğunu, bunda da başarılı olunamadığını dile getiren Baştuğ, şöyle konuştu:

"Cenab-ı Allah'a hamd olsun başta genel başkanımız olmak üzere tüm dava arkadaşlarımız bu faaliyetlere karşı dik durdular ve set oldular. Bizler Türk milliyetçileri ve Türk İslam ülkücüleri olarak cesur olacağız. Öz güvenimizi yüksek tutacağız. Karamsarlığın, kötümserliğin teşkilatlarımıza girmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Nefsine yenilenlere, nefesi kesilenlere, yorulanlara, teşkilatımızı ve davamızı şahsi menfaatleri uğruna kullanmak isteyenlere asla müsaade etmeyeceğiz."

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni seçilen il başkanına görevinde başarılar diledi.

PEHLİVAN: BİRİLERİNE PEŞKEŞ ÇEKTİLER

Pehlivan, Ayrıca Alparslan Türkeş Parkı'nın mimari dokusu bozulduğunu düğün salonu olarak birilerine peşkeş çekildiğini söyleyerek

“Meclis üyelerimiz ilçe teşkilatımızla birlikte aldığımız kararlar neticesinde mücadele içerisine giriştik belediye meclisinde gerekli belgeleri sunduk ama maalesef bu konuda hala bildiklerini okuyorlar, konuyu İl Genel Başkanımıza sizin aracılığınızla tekrardan iletirseniz seviniriz. Başbuğumuz Alparslan Türkeş'in 100. Yıl dönümünde doğum gününde Başbuğumuzun adının verildiği yerin düğün salonu olarak yapılması bizi çok üzdü. dedi

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, bu konuyla alakalı ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını söyledi.

ODABAŞI DA PEŞKEŞ DEDİ

Gölbaşı eski belediye Başkanı Yakup Odabaşı ise ; Başbuğumuzun adının konduğu kültür merkezi peşkeş çekildi. Kültür Merkezi'yle parkın arasına önce bir duvar çekildi sonra yasal olmayan bir çadır çekildi. Orası özel bir alan mimarisinde özel Osmanlı ve Selçuklu mimarisi, biz bu eserimize sahip çıkmak durumundayız” dedi.

GÜÇLÜ: BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAYACAĞIZ

Gölbaşı Belediye Meclisi MHP Grup Başkanı Ali İhsan Güçlü, “yapılan iş kesinlikle hukuki ve meşru değil her siyasi geleneğin değerlerini oluşturan mihenk taşları vardır bu noktada da Sayın Alparslan Türkeş Milliyetçi Harekat Partisi için önemli olduğu kadar bu 80 milyon nüfusun tamamı içinde önemli bir şahsiyettir bir fikir çizgisidir bir damardır bu ülkede bu noktada da empati yapmalarını rica ettik bu uğraşlarımız sonuç vermedi bildikleri gibi yaptılar son meclis toplantısında da söyledik bu işin peşini bırakmayacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2017, 23:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER