Kral öldü Yaşasın yeni Kral!...

Düzenlenen bir kahvaltıda Gölbaşı’ndaki hemşehri dernekleriyle bir araya gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, hemşehri derneklerine birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Kral öldü Yaşasın yeni Kral!...
 Düzenlenen bir kahvaltıda Gölbaşı’ndaki hemşehri dernekleriyle bir araya gelen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, hemşehri derneklerine birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı’ndaki hemşehri dernekleriyle düzenlenen bir kahvaltıda bir araya geldi. Gölbaşı’ndaki hemşehri derneklerinin katılımıyla Gölbaşı Mogan Park’ta bulunan bir restoranda gerçekleşen kahvaltıda Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı için birlikte çalışılması gerektiği mesajını verdi. Hemşehri dernekleri ise, Başkan Fatih Duruay’a desteklerini açıklayarak Gölbaşı için birlikte çalışmaya hazır olduklarını söyledi. 

“GÖLBAŞI İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞMALIYIZ”

Mogan Park’ta bulunan bir restoranda gerçekleşen kahvaltıya Gölbaşı’ndaki hemşehri derneklerinin yöneticileri, üyeleri ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay katıldı. Hemşehri dernekleriyle kahvaltıda buluşan Başkan Fatih Duruay, Gölbaşı için birlikte çalışılması gerektiğinin mesajını verip şunları söyledi; “Gölbaşımızı hak ettiği yere getirmek için hep birlikte çalışmalıyız. Sizler faaliyetlerinizi Gölbaşı’nda sürdüren hemşehri dernekleri olarak bugüne kadar ilçemiz için pek çok hizmette bulundunuz. Bundan sonra da yapacağımız her işte birlikte olacağız. 

“BİRBİRİMİZİ DESTEKLEYECEĞİZ”

Düzenlenen şenlik ve etkinlikleri birlikte organize edip, Anadolu’nun bin bir rengine bezenmiş Gölbaşımızı birlikte tanıtacağız. Etkinliklerimizde birbirimizi destekleyerek,  proje ve hizmetlerimizi hayata geçirmeden önce mutlaka üzerlerinde tartışacağız. Gölbaşımız için daha iyisinin ne olacağına beraber karar vereceğiz. Kahvaltı vesilesiyle düzenlediğimiz toplantılarımızı arttırarak her fırsatta bir araya gelmeye çalışacağız” şeklinde konuştu. 
Başkan Fatih Duruay’a kendilerine verdiği değer için teşekkür eden hemşehri dernekleri ise, Gölbaşı için birlikte çalışmaya hazır olduklarını belirtti.  

“BİRBİRİMİZİ DESTEKLEYECEĞİZ”
Başkan Duruay'ın dernek temsilcileri ile biraraya geldiği kahvaltılı toplantıda seçimler öncesinde Duruay'a karşı cephe alan bazı isimlerinde omuz omuza poz vermesi dikkatlerden kaçmadı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2014, 11:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER