Koronavirüs testi pozitifti! Kalp krizinden hayatını kaybetti

Koronavirüs testi pozitifti! Kalp krizinden hayatını kaybetti

Koronavirüs testi pozitifti! Kalp krizinden hayatını kaybetti
 Gölbaşı Seğmenler mahallesinde 51 yaşındaki bir vatandaşın koronavirüs kaynaklı kalp krizinden hayatını kaybettiği iddia edildi.

Edinilen bilgilere göre Gölbaşı Seğmenler Mahallesi’nde gece geç saatlerde hareketli dakikalar yaşandı. 936. Sokakta bir binada yaşayan 51 yaşındaki S.H. isimli vatandaşın koronavirüsten dolayı hayatını kaybettiği öne sürüldü.

S.H isimli vatandaşın oğlunun da koronavirüs olduğu ve hastanede tedavi altında tutulduğu öğrenilirken, hayatını kaybeden S.H isimi vatandaşın bugün sabah saatlerinde oğlunu ziyarete gittiği ve akşam saatlerinde evinde rahatsızlandığı öğrenildi. S.H isimli vatandanş kalp krizi nedeniyle hayatını kaybederken daha önce yapılan koronavirüs testinin de pozitif olduğu öne sürüldü.

EŞİNİN DE TESTİ POZİTİF ÇIKTI

S.H. ‘nin evinin bulunduğu sokak polis otoları tarafından kapatılırken, yoğun bir ambulans trafiği de yaşandı. Bina komple dezenfekte edilirken olayla ilgili soruşturma sürüyor. Öte yandan hayatını kaybeden S.H isimli vatandaşın eşinin de korona testinin pozitif çıktığı iddia edildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2020, 02:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER