Hacı Karagöz: Duruay'ı Belediye Başkanı yapacağız

AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay’a toplantı düzenleyen AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hacı Karagöz, coşkulu kalabalıkla gövde gösterisi yaptı.

Hacı Karagöz: Duruay'ı Belediye Başkanı yapacağız
 AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay’a toplantı düzenleyen AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hacı Karagöz, yaklaşık 800 kişinin katıldığı coşkulu kalabalıkla gövde gösterisi yaptı.

Düzenlenen toplantıya AK Parti Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Fatih Duruay, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, AK Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hacı Karagöz, İnşaat Mühendisi Orhan Sarıtaş, AK Partili Yöneticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Gölbaşı’nın Fatih’i geliyor” tezahüratları ile salonda ki coşku artarken, programın açılış konuşmasını ise İlçe Başkanı Osman Karaaslan gerçekleştirdi.

“DURUAY’I BELEDİYE BAŞKANI YAPACAĞIZ”

Karaaslan konuşmasında, seçime az bir zaman kaldığını ancak yorulmadan çalıştıklarını belirtirken “30 Mart seçimlerine çok iyi hazırlanıyoruz. 54 mahallemizde her kapıyı çalışıyor. Vatandaşlarımızı dinliyor, projelerimizi paylaşıyoruz. Halkımızın teveccühü bizleri son derece memnun ediyor. Allah’ın izniyle 30 Mart’ta belediyeyi alacak, Gölbaşı’nı yeni proje ve hizmetlerle buluşturacağız” diyerek Hacı Karagöz’e de adaylık yolunda başarılar diledi.

Karaaslan’ın ardından söz alan Fatih Duruay ise, “Yerel seçim hem memleketimiz için hemde ülkemiz için önemli. Gölbaşı’nın gerçek hizmetlere ulaşması için milat olarak görüyoruz. Türkiye içinse içten ve dıştan ülkemiz üzerinden oynanan oyunların bozulması olarak görüyoruz. Hiçbir yerel seçim memleket için bu kadar önemli olmamıştır. Bu seçim Türkiye’de ki faiz lobisi, Türkiye’de ve Ortadoğu’da emelleri olup, Türkiye’yi kaosa itmek isteyenlere vereceğimiz cevabın günüdür. Biz bu faiz lobisine Gölbaşı’ndan, Ankara’dan, Türkiye’den dur diyeceğiz” dedi.

Duruay açıklamalarına şöyle devam etti:

“BÜYÜK YATIRIMLARLA GÖLBAŞI’NA TALİBİZ”

“Bildiğiniz gibi bizim Gölbaşı’nda belediye başkanlığı yapan ağabeylerimiz oldu. İnanıyorum ki; bu yola çıkarken tecrübemizle onların ilk acemiliğini çekmeyecek, onların 2 sene boyunca yaptığı hataları yapmayacağız, geldiğimiz gün Gölbaşı’nı hizmetle tanıştıracağız.

Şimdiki belediye başkanımız hizmet etti, şüphemiz yok. Ama biz Gölbaşı’na hem Büyükşehir’in imkanlarından faydalanalım, hem de genel bütçemize yatırım alalım. Asıl önemli olan Gölbaşı’na ne kadar katkı sağlayacak yatırımların buraya gelmesidir.

“5 YIL HEBA OLDU”

Biz büyük yatırımlarla Gölbaşı’na talibiz. Biz Gölbaşıyız büyük düşüneceğiz. Gölbaşı’nda 5 sene heba oldu. Bu heba yalnızca park yapmakla değil, büyük yatırımlar gelmediği için Gölbaşı tıkandı, yeni imara açılan yer yok. Gölbaşı gelişmemeye başladı. Gölbaşı olarak çanağa sığmıyoruz.

“ANKARA CADDESİ VAROŞ MAHALLE GİBİ”

Cemal Gürsel Caddesi Gölbaşı’na yakışmıyor, park sıkıntısı çekiyoruz. 30 Mart’tan sonra kentsel dönüşüm başlatacağız. Kentsel taşıma yapacağız, Gölbaşı’nı büyüteceğiz.

Ankara Caddesi ilk cadde, Gölbaşı orada kuruldu. Ama bugün varoş mahalle gibi. Biz temizleyelim, kentimizi gerçek bir kent yapmak istiyoruz.

“BU SEÇİM MİLAT OLACAK”

Gölbaşı’nda seçim çok önemli Hem Gölbaşı, hem Ankara hem Türkiye için bir milat olacak. Hepinizden sahip çıkmanızı istiyoruz. Alkışlarınız da duyarlılığınızı zaten ortaya koyuyor. Türkiye’nin bütün illerinden vatandaş var burada. Biz ne mikro ne makro milliyetçiliği yapacağız, ne de siyaset yapacağız. Belediye Başkanı olduğumuz zaman rozeti bir kenara bırakıp, Gölbaşı’nın belediye başkanı olacağız. Bunlarda sizlerin desteği bizlerin de gayreti ile olacak. Gölbaşı’nda yeniden imara talibiz, Gölbaşı’nda Gölbaşılılık bilincine talibiz. Birlikte Gölbaşı olduğumuzu Türkiye’ye dünyaya haykıracağız.”

Duruay’ın konuşmalarının ardından program sona ererken, coşkulu kalabalık ise adayları bir bir tebrik ederek, başarılar diledi.



Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2014, 22:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER