Gölbaşı'nda Sarı-Kırmızı coşku tavan yaptı

Galatasaray'ın Kadıköy'de 18. şampiyonluğuna ulaşması tüm yurtta olduğu gibi Gölbaşı’nda da coşkuyla kutlandı. Galatasaraylı taraftarlar 90. dakikanın sonunda Gölbaşı sokaklarını doldurdu.

Galatasaray'ın Kadıköy'de 18. şampiyonluğuna ulaşması tüm yurtta olduğu gibi Gölbaşı’nda da coşkuyla kutlandı. Galatasaraylı taraftarlar 90. dakikanın sonunda Gölbaşı sokaklarını doldurdu. Şampiyonluğu kutlamak isteyen yüzlerce taraftar adeta sokakları inletti. Kimi taraftarlar arabalarıyla tur aterken kimisi de Galatasaray bayrakları ile birlikte cadde ve sokaklarda coşkuya ortak oldu.
Geç saate kadar süren kutlamalarda Gölbaşı Emniyet ekipleri de zor anlar yaşadı. Taraftarları sakinleştirmeye çalışan Gölbaşı Emniyet ekipleri büyük coşkunun karşısında çaresiz kaldı. Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya da bizzat kutlamaların bulunduğu alana gelerek, taraftarlarla konuştu.
Seğmenler ve Cumhuriyet Caddesi’ni trafiğe kapatan taraftarlar dakikalarca Galatsaray marşını söyleyerek, slogan attılar. Cemal Gürsel caddesi üzerinde tur atan fanatik taraftarları coşkusuna etraftaki vatandaşlarda eşlik etti. Taraftarlar gurup halinde sokaklarda dolaşarak, ‘Şampiyon Galatasaray, Sarı-Kırmızı’ sloganları atarak, şampiyonluklarını coşkuyla kutladılar.
Galatasaraylı taraftarlar ayrıca Gölbaşı İlçe Jandarma Komutanlığı önünde de toplanakarak, hep bilikte İstiklal Marşı’nı okudular. Şehitleri de unutmayarak, ‘şehitler Ölmez Vatan bölünmez’ sloganı atan taraftarlara bu anlamlı davranışlarından dolayı Jandarmarlarda teşekkür etti.
Kutlamalarla ilgili ayrıntılar ve videolar birazdan…

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2012, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER