GÖLBAŞI'LI FENERBAHÇELİLER BİR ARADA

Gölbaşı’nda yaşayan bir gurup Fenerbahçe taraftarı sahil parkta bir araya geldi. Sosyal medya üzerinden tanışarak tuttukları takımı desteklediklerini anlatmak amacı ile bir araya gelme kararı aldılar.

GÖLBAŞI'LI FENERBAHÇELİLER BİR ARADA

SEVDALARI  İÇİN MEŞALE YAKTILAR

Gölbaşı’nda yaşayan bir gurup Fenerbahçe taraftarı sahil parkta bir araya geldi.  Sosyal medya üzerinden tanışarak tuttukları takımı desteklediklerini anlatmak amacı ile bir araya gelme kararı aldılar.

Gölbaşılı Fenerbahçeliler adını verdikleri bir sosyal medya gurubu kurarak toplanmaya kararı alan Gölbaşı’nda yaşayan Fenerbahçeliler sahil parkta buluştular. Gölbaşı’lı Fenerbahçeliler Göktürk gezi teknesine binerek Fenerbahçe marşı eşliğinde tuttukları takıma sevdalarını meşale yakarak anlattılar.

GÜÇLENEREK BÜYÜYECEĞİZ

 Sarı lacivertli taraftarları bir araya getirmek için uzun zamandır uğraş veren Ömürden Işık, sosyal medya üzerinden bir araya gelerek birçok organizasyonlara imza atıyor.

Aynı çatı altında omuz omuza Fenerbahçe aşkını Gölbaşı’nda da yaşatacaklarını belirten sarı lacivertliler, “Sosyal medya üzerinde toplanarak, güçlendik daha da güçleneceğiz” diyerek düzenledikleri etkinliklerle de birlik mesajı veriyor.

GÖLBAŞI KULÜPLERİNE TARAFTAR DESTEĞİ

Gölbaşı Belediye Spor Kulübü ve Gölbaşı Spor olmak üzere ilçemiz takımlarına gereken desteği de hep birlikte vereceklerini açıklayan Işık; Gölbaşı Belediye spor kulübü ve Gölbaşı Spor’un maçlarına katılarak Küfürsüz tezahürat yaparak destek vereceklerini açıklayan Ömürden Işık Gölbaşı’nın adını tüm dünya’ya duyuracaklarını belirtti.

IŞIK son olarak sarı lacivertli taraftarların facebook üzerinden kurulan taraftar gurubuna katılabileceklerini yeterli sayıya ulaştıklarında ise amaçlarının dernekleşmek olduğunu da sözlerine ekledi..













 

Güncelleme Tarihi: 01 Ağustos 2014, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER