Gölbaşı Belediyesi Engelliler Korosu Oluşturdu

Gölbaşı Belediyesi Engelliler birimi tarafından engelli vatandaşlardan oluşan Tük Halk Müziği Korosu oluşturdu.

Gölbaşı Belediyesi Engelliler Korosu Oluşturdu
 Gölbaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Yaşam Merkezinde Gölbaşı Belediyesi Engelliler birimi tarafından 20 kişilik engelli vatandaştan oluşan Türk Halk Müziği korosu oluşturuldu. Türk Halk Müziği korosu eğitimlerini tamamladıktan sonra Programlarda sahne alacaklar. Koronun repertuarında şimdilik 20 türkü yer alıyor.

 Başkan Duruay’Dan Koroya Ziyaret

 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyesi Engelliler birimi tarafından oluşturulan Türk Halk Müziği Korosu ekibinin çalışmalarını yerinde izledi. Duruay, koro ile birlikte söylenen türkülere eşlik etti. Başkan Duruay yaptığı açıklamasında, ‘Bu tür projeler ile engelli bireylerin müzik sayesinde eğlenirken, öğrenmelerini ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamasını, bir yandan da koro etkinliği ile bir araya gelmelerini sağladık. Engelli vatandaşlarımız için sosyal projelerimize ara vermeden devam edeceğiz.’ İfadelerini kullandı.

 Ayrıca ilerleyen günlerde Gölbaşı Belediyesi Engelliler birimi tarafından engelli vatandaşlar için Bilgisayar Kursu, Bağlama, İşaret dili kursları açılacak.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2015, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER