Beşiktaşlı Hukukçular bir araya geldi

Beşiktaşlı Hukukçular CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Özgür Ökmen ‘in düzenlemesine büyük emek verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Beşiktaşlı Hukukçular bir araya geldi
 

Yemeğe, Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman, Beşiktaşlı Hukukçular Dernek Başkanı İlhan Şevki Masarifoğlu, dernek üyeleri ve Beşiktaş Spor Kulübü taraftar grupları katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman “Biz artık son dönemimize giriyoruz. Bundan on gün evvel son genel kurulumuzu yaptık.  Genel kurula gidip destek veren, hür iradeleri ile oylarını kullanan bütün Beşiktaşlılara teşekkür ediyorum. Birazdan ligin son maçı oynanacak ve ligi bitireceğiz.  Hep beraber yeni bir sayfa açıyoruz. Yeni bir hoca ile başlayacağız. Yeni umutlara yelken açacağız. Yeni transferlerimiz olacak” dedi.

Beşiktaşlı Hukukçular Dernek Başkanı İlhan Şevki Masarifoğlu ise katılımlarından dolayı Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’a teşekkür etti.

Derneğin kuruluş amacını da anlatan Beşiktaşlı Hukukçular Dernek Başkanı İlhan Şevki Masarifoğlu “ Dünyada hiçbir spor kulübü yoktur ki sadece başarıyı değil başarının önüne hakkı koysun, sadece galibiyeti değil şerefli galibiyetleri düşünsün, sadece yenmeyi değil hakkı ile yenmeyi düşünsün, sadece sporu değil hakem oyunu olmadan, masa oyunları olmadan hakkı ile galip gelmeyi düşünsün, onun için biz Beşiktaş ruhunda ve felsefesinde hak ,adalet kavramının özel bir yeri olduğunu düşünüyoruz. Beşiktaş ile hak, hukuk ve adalet kavramı birbirine çok yakışıyor. O nedenle Beşiktaşlı Hukukçular Derneğini kurduk.  Bu derneğin kurulmasının iki nedeni var birincisi tüm Beşiktaşlı hukukçuları bir çatı altında toplamak, ikincisi ise Beşiktaşlın hakkını ne sahada nede masa başında yedirmemek” dedi.

Beşiktaşlı Hukukçular Derneği üyeside olan,  CHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Özgür Ökmen gecenin düzenlenmesinde büyük emek harcadı.

Özgür Ökmen ve diğer üyeler düzenledikleri davete katılan Beşiktaş Spor Kulübü Başkanı Fikret Orman’a plaket taktim etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2019, 00:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER