Başkan Duruay'ın Bir dakikası bile boş geçmiyor

Başkan Duruay fidan dikti, makamında ziyaretçilerini ağırladı...

Başkan Duruay'ın Bir dakikası bile boş geçmiyor
 Başkan Duruay ilk fidanını dikti

Ankara Üniversitesi 50. Yıl Gölbaşı Yerleşkesi’nde düzenlenen fidan dikme etkinliğine katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, belediye başkanı olduktan sonra ilk ağaç fidanını dikti. 

Ankara Üniversitesi 50. Yıl Gölbaşı Yerleşkesi’nde Orman ve Su işleri Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü ve Ankara Üniversitesi’nin ortaklaşa düzenlediği etkinlikle 50 bin metrekarelik alana 3 bin fidan dikildi.  Düzenlenen etkinliğe Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdür Yardımcısı Yunus Şeker, Orman ve Su işleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfü Akçay ve Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay katıldı. Fidan dikme etkinliğinde Başkan Duruay, belediye başkanı olduktan sonra kendi elleriyle diktiği ilk fidana can suyunu da kendisi verdi. 

İBİŞ: “ORMAN KARDEŞLİĞİN İFADESİDİR”

Etkinlikte konuşma yapan Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş; “Gelecek kuşaklara ne kadar yeşil bir dünya bırakırsak en büyük mutluluğun en büyük iyiliğin bu olacağını düşünüyorum. Orman bir kültürdür. Orman tarihin en büyük şahididir. Orman kardeşliğin birlikte olmanın ifadesidir. Orman uygarlığın ta kendisidir. Ormanın ne kadar değerli bir varlık olduğunu, bizim için ne kadar kıymetli olduğunu hiçbir zaman unutmamamız gerekir” dedi. 

Fidan dikme töreninde Ankara Üniversitesi öğrencileri gelen davetliler ile birlikte diktikleri 3 bin fidana can suyu verdi.

 

Ankara Üniversitesi Rektörü’nden Başkan Duruay’a ziyaret

Ankara Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Erkan İbiş, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ı makamında ziyaret ederek, başkanlık görevi için tebriklerini sundu. Başkan Fatih Duruay’ı beraberindeki öğretim üyeleriyle birlikte ziyaret eden Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş; Başkan Duruay’ı yeni görevi için kutlayıp, çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Fatih Duruay’a çerçeve içinde bir kabartma da hediye eden İbiş, Ankara Üniversitesi olarak Gölbaşı için çalışmaya hazır olduklarının mesajını verdi. 

BAŞKAN DURUAY TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaretleri ve destekleri için Erkan İbiş ve beraberindeki öğretim üyelerine teşekkür eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da, “Ziyaretiniz bizi fazlasıyla mutlu etti. Ankara Üniversitesi olarak Gölbaşımıza bu kadar değer veriyor olmanızın da bizim için ayrıca önemi var. Gölbaşımızı üniversiteler, bilim insanlarımız, öğretim üyesi arkadaşlarımız ve gençlerimiz ile birlikte hak ettiği yere getireceğiz. Ziyaretiniz ve destekleriniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.  

 

Seğmenlerden Başkan Duruay'a ziyaret 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, seğmenler tarafından makamında ziyaret edildi. Belediye başkanlığı görevine geldiğinden bu yana makamında misafirlerini ağırlayan Başkan Fatih Duruay’ı son olarak Ankara Kulübü Derneği ziyaret etti. Ankara Kulübü Derneği Gölbaşı Şube Başkanı Uğur Okman ve şubenin seğmen ekibiyle birlikte Başkan Fatih Duruay’ı ziyaret eden Dernek Genel Başkanı Metin Özaslan, Başkan Duruay’ı tebrik edip yeni görevinde başarılar diledi. 

“KÜLTÜREL ETKİNLİKLERDE BİR ARAYA GELECEĞİZ”

Seğmen ekibiyle birlikte kendisini makamında ziyaret eden Başkan Metin Özaslan’a teşekkür eden Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay şunları söyledi;

“Şube Başkanımız ve seğmenlerimizle birlikte gelip başarılar dilemeniz beni çok mutlu etti. Ankara’nın tanıtımı için yaptığınız kültürel etkinlikler ortada. Bundan sonraki süreçte de beraber hareket ederek, Gölbaşımızın tanıtımı için hazırlayacağımız pek çok etkinlikte bir araya geleceğiz. Ankara ve Gölbaşımıza bu kadar değer veriyor olmanız bizim için çok kıymetli. Yapmış olduğunuz ziyaret ve başarı dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.”  

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2014, 19:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER