Aksoy Adaylığını Açıkladı

MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, 3 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan İlçe kongresinde yeniden aday olacağını söyledi.

Aksoy Adaylığını Açıkladı
 MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, 3 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan İlçe kongresinde yeniden aday olacağını söyledi.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy yaklaşan kongre öncesinde Hasır Altı Cafe’de sabah kahvaltısında basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

MHP İlçe yönetim kurulu ve bazı meclis üyeleri ile birlikte basın açıklaması yapan Aksoy, ilçe kongresinde başkanlığa yeniden aday olacağını açıkladı.

HEDEF MHP’Nİ İKTİDARA TAŞIMAK

MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy MHP’nde kongre takviminin başladığını ifade ederek, “ Kongremiz 3 Ocak 2015 Cumartesi günü saat 14.00’de Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kongremize herkesi davet ediyorum. Yaklaşan bu süreçte hepimizin ortak hedefi MHP’ni iktidara taşımak olacaktır. Türkiye’mizin yaşadığı sıkıntılar ve problemler hepimizin malumudur.  Ülkemizin bir bölümünde devlet tamamen hâkimiyetini yitirmiştir. Ülkemizin tarihi boyunca yaşadığı en büyük sıkıntılar maalesef bu dönemde yaşanmıştır. Bu sıkıntılar ve problemleri aşacak, üstesinden gelecek tek hareket MHP’dir.

YENİDEN ADAYIM

“İnşallah 2015 genel seçimlerinde partimizi iktidara taşıyacağız” diyen Aksoy, “Bu nedenle 3 Ocak’ta yapılacak olan ilçe kongresinde ilçe başkanlığına tekrar adayım. Partimize, genel merkeze, il teşkilatımıza yük olan değil, onlardan yük almak için başkanlığa adayım. MHP’de seçimler demokratik bir şekilde yapılmaktadır. 3 Ocak’taki kongremize aday olmak isteyen arkadaşlarımız gelip müracaatlarını yapıp, partimizde de adaylık açıklamalarını yapabilirler. Bu demokratik bir yarıştır. Burada herkes MHP’nin oyunu yukarıya çıkarmak için uğraşır. Kim burada başarılı olacaksa o arkadaşımız ilçe başkanlığını alır ve MHP teşkilatımız o arkadaşımızın yanında yer alır” dedi.

KAZANAN MHP OLACAK

Seçimlerde kim başkan olursa olsun kazanının MHP olacağının altını çizen Mahmut Aksoy, “Bu seçimlerde her şeyden önce arkadaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde olmasını istiyorum. Kimsenin tabanımıza, camiamıza kin, nefret, dedikodu yapmalarına müsaade etmeyeceğiz. Bütün arkadaşlarımızın dostluk içerisinde bir arada hareket etmesini istiyorum. Bu seçimin sonucunda kazanan MHP olacaktır. Bu vesile ile seçimlerin devletimize, milletimize ve MHP camiasına hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2014, 10:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER