BAŞKAN DURUAY'DAN YENİ YIL MESAJI

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajda, “2015’de de yeni projeler ve atılımlarla Gölbaşımızı hak ettiği seviyeye yükselteceğiz” dedi.

BAŞKAN DURUAY'DAN YENİ YIL MESAJI
     Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajda, “2015’de de yeni projeler ve atılımlarla Gölbaşımızı hak ettiği seviyeye yükselteceğiz” dedi.

      Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Duruay, “Umutla yeni bir yıla giriyoruz. 2015 yılının, başta güzel ülkemize, Gölbaşı’mıza huzur ve güven getirmesi, başarının sürekli olması, birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesine vesile olacağına inanıyorum” dedi.

HERŞEY GÖLBAŞI İÇİN...

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yayınladığı mesajda şöyle dedi:

“Kıymetli Gölbaşılı hemşehrilerim; geride bıraktığımız 2014 yılında, sizlere hizmetin en iyisini sunmak için yoğun bir çaba gösterdik. Gölbaşı’nda yaşam standardını yükseltmek adına çaba harcadık.

"Yeni umutlarla 2015 yılına girmeye hazırlandığımız bu günlerde sevinç ve üzüntüleriyle bir yılı geride bırakıyoruz. Bu yılın benim için elbette ki en önemli olayı, 30 Mart mahalli seçimlerinde sizlerin bana olan güveni ve destekleriyle belediye başkanlık görevine seçilmemdi. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Gölbaşımıza yakışır hizmetler yapmak için gece gündüz çalıştık. Birçok önemli hizmet için çalışmalarımızı başlattık. 2015 yılında birçok önemli projenin başlangıcını siz değerli Gölbaşı halkımız ile birlikte yapacağız. 2015 yılında Gölbaşımızı güzellikler ve hizmetler bekliyor.’ İfadelerini kullandı.

HUZUR VE MUTLULUK DİLEĞİ...

Yeni yılın Türkiye’mize, Ankara’mıza, Gölbaşı’mıza ve yuvalarımıza huzur, mutluluk ve sevinç getirmesini dileyen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, daha sonra şunları söyledi:

“İnşallah hizmet dolu nice yeni yılları, huzur, mutluluk ve başarılarla hep birlikte yaşayacağız. 2014'ü geride bırakırken alnımız açık, yüzümüz ak ve vicdanımız huzurludur. 2015’de de yeni projeler ve atılımlarla Gölbaşımızı hak ettiği seviyeye yükselteceğiz.

Yeni yılın herkese, sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler getirmesini Cenab-ı Allah'tan diliyorum.”Dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2014, 12:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER