Akceylan'dan 15 Temmuz mesajı

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Akceylan'dan 15 Temmuz mesajı
 Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı. 

Akceylan mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bugün, milletimizin yeniden dirilişinin, tarihimiz boyunca unutmayacağımız, unutamayacağımız ve unutturmayacağımız destanlaşan bir mücadelenin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün 3. yılını idrak ediyoruz. 15 Temmuz gecesi FETÖ'cü alçaklar karşısında kanlarıyla destan yazan şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Cesaret ve fedakarlıkları için kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyor, Allah'tan hayırlı ve uzun ömürler diliyorum.
On yıllar boyunca Devletimizin içerisine habis bir ur gibi yerleşmiş, milletimizin milli ve manevi duygularını kendi emel ve niyetleri doğrultusunda sömürmüş FETÖ ihanet şebekesi, küresel işbirlikçileri ile 15 Temmuz 2016 tarihinde milletimizi, milletimizin egemenlik haklarını, ordusunu, polisini, meclisini, hükümetini hedef almıştır. Peygamber ocağı dediğimiz, milletimizin gözbebeği ordumuzun içine yerleşmiş FETÖ ihanet şebekesi mensupları hain darbe girişiminde bulunmuş, kendi uçaklarımızın, tanklarımızın, tüfeklerimizin namlusunu milletimize çevirmiştir. O karanlık gecede Polis Özel Harekat yerleşkesi, Türksat, Millet Meclisi, İl Emniyet Müdürlüğü, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi bombalanmış, Ankara’mızın ve ülkemizin birçok yerinde hain kurşunlar milletimize sıkılmıştır. 
Bir yandan 251 şehidimizin ve 2 bin 731 gazimizin olduğu o kanlı gecenin üzüntüsünü derinden hissederken, diğer yandan Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın çağrısı ile birlikte, genci, yaşlısı, kadını, erkeği, 7’den 70’e milletimizin inanmış evlatlarının meydanlara çıkarak hainlere karşı gösterdiği destansı direnişin gururunu yaşıyoruz. O gece milletimizin gösterdiği duruş, bayrağına, devletine ve bağımsızlığına sahip çıkması, bu topraklarda Çanakkale ruhunun hala taze olduğunu tüm dünyaya göstermiştir. Bundan 100 yıl önce, İstiklal Harbi nasıl yeni bir dönemi başlatmışsa, 15 Temmuz da aynı şekilde yeni bir dönemin kapılarını aralamış, milletimizin birlik ve beraberliğini pekiştirmesinde de bir dönüm noktası olmuştur. 
15 Temmuz Demokrasi Zaferi ile birlikte terör ve terörist ile mücadelemiz farklı bir boyut kazanmış, yurt içinde ve dışında birçok başarılı operasyon gerçekleştirilmiştir. Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı gibi büyük askeri operasyonlar ile sınırlarımızda devletimiz ve milletimiz üzerine oynanan oyunlar bozulmuştur. Darbe girişiminin milletimiz tarafından bertaraf edilmesi, ülkemizde ve tüm gönül coğrafyamızda sevinçle, gururla karşılanırken, darbe girişiminin içerideki ve dışarıdaki destekçileri hüsrana uğramıştır. 15 Temmuz darbe girişiminde istediklerini elde edemeyenler, o tarihten itibaren ekonomik operasyonlar ve çeşitli engellemeler ile ülkemizin yükselişi engellenmeye çalışmışlardır. Bugün şu iyi bilinmelidir ki, milli egemenlik ve güvenlik haklarımızın bir sonucu olarak askeri anlamda gücümüze güç katacak füze savunma sistemine sahip olmamızı istemeyenler, Akdeniz’de enerji kaynağı arayışlarımızı engellemeye çalışanlar ile 15 Temmuz gecesi darbe girişiminde bulunanların gayesi aynıdır ve hedefleri ülkemizin yükselişini engellemek, BÜYÜK TÜRKİYE hedefinden bizleri alıkoymaktır. 
15 Temmuz gecesi şunu çok açık bir şekilde ortaya koymuştur; Milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde oldukça, omuz omuza mücadele ettikçe hiçbir güç, hiçbir plan, bizi yolumuzdan, hedeflerimizden alıkoyamayacaktır. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın liderliğinde, milletimizin azim ve kararlığıyla, ülkemiz yükselişini devam ettirecek, tüm gönül coğrafyamıza, dünya mazlumlarına umut ve çare olmaya devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşünceler ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi, ahirete intikal etmiş gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize şifalar diliyor ve şükranlarımı sunuyorum.

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2019, 12:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER