Ak Partili vekillerden teşekkür ziyaret

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekilleri 1 Kasım seçimlerinin ardından Gölbaşı’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ak Partili vekillerden teşekkür ziyaret
 AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekilleri 1 Kasım seçimlerinin ardından Gölbaşı’na teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bala ziyaretinin ardından AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı’na geçen AK Parti Ankara Milletvekilleri  Ahmet Gündoğdu, Murat Alparslan ve Julide Sarıeroğlu  burada AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve yönetimi ile bir araya geldi.

BU SEÇİMİM GALİBİ REİSTİR, AK KADROLARDIR

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Ahmet Gündoğdu yaptığı konuşmasında  ““ Bu zafer büyüklerin duası, dünya mazlumlarının duası, milletin feraseti ve AK  kadrolar ile gerçekleşmiş zaferdir” diyerek, “  7 Haziran sonrası bu ilçeye geldiğimde sanki %41’i değil %13’ü biz almışız gibi moral bozukluğu vardı. O gün demiştik ki her şer’de bir hayır vardır. O gün biz kendimize gelme fırsatı bulduk. Abdest tazeledik. Bizim kendimizi tamir etme sürecimizde de bu millet gördü ki vizyonsuz siyasete bu ülke emanet edilemez. Onun için be seçimin galibi reistir. Allah ondan razı olsun. Bu seçim galibi AK kadrolardır” dedi.

SEÇİMİN KAYBEDENİ EMPERYALİST GÜÇLERDİR

Konuşmasında seçim kaybedenlerinin emperyalist güçler olduğuna vurgu yapan Gündoğdu, ““Bu seçimden karlı çıkanlar, CHP’ye, MHP’ye HDP’ye oy verenlerdir. Şuanda büyük bir ihtimalle CHP’ye, MHP’ye HDP’ye oy veren seçmenlerin,’Yarabbi bizi koruduğun için hamdolsun’ diye dua ediyor olması lazım. Bu millette onların verdiği partiye oy verseydi bugün Türkiye’nin hali nice olurdu. Bu seçimin mağlubu, kaybedeni paraleldir, Kılıçdaroğlu’dur, Demirtaş’tır, Bahçeli’dir, Siyonistlerdir, TÜSİAD’dır, Aydın Doğan’dır, emperyalist güçlerdir. Şimdi bize düşen daha çok çalışmak, 78 milyonu kucaklamak, terörle arasına mesafeye koyan HDP’liler de dâhil şiddete dönüşmeyen her düşüncenin bu ülkede saygın olmasına katkı sunmaktır. Yeni anayasayı bunun için yapacağız, kalkınma hamlelerimizi bunun için devam ettireceğiz.  Prestijli projelerimize devam edeceğiz. Vaat ettiğimiz sözleri yerine getireceğiz.  Bu seçim öncesinde söz vermediğimiz ama yaradılış gayemiz gereği sözümüz olan Filistin meselesi başta olmak üzere dünya mazlumlarına sahip çıkacağız” şeklinde konuştu.

SEÇMENE TEŞEKKÜR

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Ankara Milletvekilleri Ahmet Gündoğdu, Murat Alparslan, Julide Sarıeroğlu, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve meclis üyeleri otobüsle Gölbaşı’nda halkı selamlayarak desteklerinden dolayı teşekkür etti. 

Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2015, 00:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER