24 Saat Aralıksız Karla Mücadele Ettiler

Gölbaşı’nda aralıksız yağan kar yağışı hayatı olumsuz etkilememesi için Gölbaşı Belediyesi karla mücadele ekipleri 24 saat aralıksız çalıştı

24 Saat Aralıksız Karla Mücadele Ettiler

Gölbaşı’nda aralıksız yağan kar yağışı hayatı olumsuz etkilememesi için Gölbaşı Belediyesi karla mücadele ekipleri 24 saat aralıksız çalıştı.


Gölbaşı’nda aralıksız yağan kar yağışının hayatı olumsuz yönde etkilememesi için Gölbaşı Belediyesi karla mücadele ekipleri çalışmalarını 24 saat aralıksız sürdürdü.

Gölbaşı’nda 2 gündür devam eden kar yağışı yüzünden ilçenin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 30 cm’yi buldu. Gölbaşı Belediyesi’ne ait kar temizleme araçları ise, ilçeye bağlı köy ve mahalle yollarında kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Kar temizleme araçları, greyderler ve dozerler ile kar temizleme çalışmaları aralıksız devam etti.

 


Gölbaşı genelinde yapılan karla mücadele çalışmalarına 8 JCB kepçe, 7 karla mücadele aracı, 2 loder, 2 dozer, 1 adet solüsyon traktörü seferber edildi. Ayrıca karla mücadele için 300 ton tuzun kullanıldığı açıklandı. 60 personel de üç vardiya şeklinde çalışıyor. Karla mücadele çalışmaları kapsamında bu zamana kadar 2000 tondan fazla tuz ve 20 ton solisyon kullanıldı.

 


Yetkililer, Gölbaşı’nda kapalı köy yolu bulunmadığını bildirdi.

Bu arada Çalışmaların önce ana arterler ile kamu kurumlarını bağlayan yollarda daha sonra ara sokaklarda devam edeceği öğrenildi. 

  

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2015, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER