AK Parti bir ilke daha imza attı

AK Parti Türkiye'nin ilk stad kongresini düzenleyerek bir ilke imza attı.

AK Parti bir ilke daha imza attı

Büyük hazırlıkların ardından AK Parti İstanbul İl Kongresi TT Arena'da başladı. Başbakan Erdoğan, büyük sevgi gösterileri eşliğinde stadyuma gelerek tribünleri dolduran onbinlerce partiliyi selamladı.

NECİP FAZIL'IN MANİFESTOSUNUN GERÇEKLEŞTİĞİ GÜN

Ensonhaber kongreyle ilgili bir ayrıntı bilgiyi sizlere sunuyor. Bu kongrenin aslında Başbakan için manevi değeri çok büyük.. Üstad dediği Necip Fazıl Kısakürek'in Çile kitabında yer alan "Stadyumlar maç için değil, bir dava sevdası için dolarsa, o gün kurtuluş günüdür" sözlerinin gerçekleştiği gün.. 

ERDOĞAN PARTİLİLERİ SELAMLADI



AK PARTİ BİR İLKE İMZA ATTI

Kongreye gelenlere hatıra olarak saklamaları için biletler dağıtılırken, AK Parti Türkiye'nin ilk stad kongrasine imza atıldı.

ERDOĞAN'I GS'Lİ YÖNETİCİLER KARŞILADI

Başbakan Erdoğan'ın, ev sahibi sıfatıyla, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, İkinci başkan Ali Dürüst, Teknik Direktör Fatih Terim, ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahim Albayrak karşıladı.

KONGREDE KONSER VERİLMEYECEK

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, stada girdiği anda büyük coşku oluştu. Vatandaşlara karanfil dağıtan Erdoğan, tribünlerdekilerden alkış ve tezahürat topladı. Kongrede konser verilmeyecek. 7 bölgenin halk oyunlarıekipleri gösteri yapacak.

DANS GÖSTERİSİ AYAKTA ALKIŞLANDI

Başbakan'ın tribünleri selamlayıp yerine oturmasının ardından İstanbul silueti şeklinde hazırlanmış sahnedeki platforma çıkan dansçılar müthiş bir gösteri yaptı. Dansın sonunda protokolde bulunanlar gösteriyi ayakta alkışladı

En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2012, 09:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER